Asuntohuumaa!

Oon maininnut täällä, että ollaan hankkimassa asuntoa/taloa/rivitaloa täältä Oulusta. Se omakotitalo mistä hehkutin, niin me ei sitten "otettukkaan" sitä. Se oli muuten ihana talo, mutta vanha ja siinä oli alakerta/kellari, josta ei oikeen tiennyt et onko se "pommi" vai ei. Päätettiin sitten ettei oteta riskiä ja mietitiin, et kyllä se asunto sitten tulee kohdalle kun sen on tarkoitus tulla...
 
Ollaan käyty katsoon paritaloja, rivitaloja ja omakotitaloja. Mitään täysin mieleistä ei oo tullu eteen. Yks rivitalo oli/on kiva ja siihen on tehty mieletön remontti, mutta sitten pari päivää sitten keksittiin et pitäisköhän meidän katsella myös kerrostalokämppiä.
 
Löysin sitten Oulun keskustasta ihanan kolmion. Se on tuossa 100metrin päässä missä nyt asutaan :). Ja se on sellanen talo, mitä oon aina nuorempanakin katsellut et onpa mukavan näköinen taloyhtiö.
 
Kävin eilen näytössä mun vanhempien kans ja...ah, se on ihana kämppä. Se on tosiaan 3h+iso keittiö+iiiiso parveke!Siellä pitää tehdä hieman remppaa, mutta ei mitään isompaa heti. Kylpyhuone on mintunvihreä :) ja se saa kyytiä. Oon huomannu kun oon rampannu noissa näytöissä, että kun astuu asuntoon sisälle niin siitä pitää tulla sellanen "tunne". Et täällä vois asua. Tuosta kämpästä tuli just sellanen tunne.
 
Siinä kämpässä asuu nyt sellanen vanhempi pariskunta, jotka ei oikeestaan koskaan oo paikalla, koska asuvat suurimman osan ajasta mökillänsä. Tai siis jossain vapaa-ajanasunnossa. No mut kuitenkin.
Ja sisustus on aika...ööö...ei niin meidän tyylistä :). Asunto on hyvinpidetty ja taloyhtiössä on alakerrassa isot saunatilat & uima-altaat! Taloyhtiö on Oulussa arvostettu ja tiedetään et jos saadaan ostettua tuo kämppä niin saadaan se ihan varmasti menemään sitten kun halutaan muuttaa pois kaupungista. Nyt meistä tuntuu, että halutaan olla vielä hetki keskustassa :)
 
Ollaan nyt päätetty et tehdään tarjous tuosta asunnosta!
 
Tässä muutama kuva asunnosta. Kuvat otettu etuovi.comista.
 

Keittiö on leveä vaikka tässä kuvassa näyttää että se on kapea. Siellä mahtuu hyvin kaks ihmistä hääräileen :). Ja siellä on paljon kaappitilaa.


Olohuonetta ja iso parveke taustalla. Se parveke on niin iso, että siitä voi tehdä kesäksi yhden huoneen :)



"Upee" vessa


Ne taloyhtiön uima-altaat :)

 
 
Peukut pystyyn et saadaan tuo asunto! Me halutaan se nyt oikeesti!

Kommentit

  1. Siistiltä kämpältä näyttää. Pieni "nuorennusleikkaus" kuitenkin paikallaan. Kylppäri on "mielenkiintoisen" värinen. Noi uima-altaat on tosi kiva lisä. Täällä on peukku pystyssä!

    VastaaPoista
  2. uima-altaat:) pidän peukkuja ja käsken lastenkin pitää jotka tuos häärää:D hieno!!!miten kauheissa kerrostaloissa itte olenkaan asunut noh:D_Kaisa Kaabiesi<3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit