En halua kirjoittaa tähän et "pienissä häissä!"...

Heippa vaan...tässä odottelen lähtöö kampaajalle. Ollaan menossa nimittäin tänään poikakaverin siskon häihin. Jee! Häissä on yleensä aina mukavaa. Ja on ihanaa laittautua kun kerrankin saa :). Mää sitten kuitenkin laitan ihan eri mekon minkä täällä esittelin :). Löysin paikalliselta kirpparilta ihanan vintagetyylisen mekon ja se oli niin hieno, et päätin laittaa sen sitten päälle :). Siinä on paljetteja ja avonainen selkä...huih! Häät mihin mennään on i-s-o-t eli ei todellakaan oo kyse "pienistä häistä" ;). Hääpari on molemmat muusikkoja joten erilaisia bändejä on luvassa ja muutenkin uskon, että häät on hieman erilaiset kuin ollaan totuttu. Mutta siis hyvällä tavalla. Laitan kuvia mekosta tänne, jos munsta onnistuu edes yks kuva se päällä ja toisekseen, jos muistan ottaa siitä kuvia :).
 
Ja toinen asia...aion vaihtaa mun Sonyn puhelimen takaisin Iphoneen, koska Iphone vaan on paras puhelin mitä tässä maailmassa on :). Mun Sonyssa ei toimi blogger. Oon tehny sillä postauksia, mutta ne ei koskaan pääse tänne asti, koska mun puhelin ei suostu julkaseen niitä :(. Ja ne ei päivity edes tuonne luonnokset-kansioon, mikä kans on paskaa koska voisin ne julkaista täällä....
 
Mut tää lähtee levittään itseruskettavaa (mikä on varmaan suuri moka näin juhlien kynnyksellä) ja sen jälkeen lompsin kampaajalle.
 
Ihanaa lauantaita :)!

Kommentit

Suositut tekstit