Meidän oma koti!


Aamu alkoi aika makiasti...nimittäin meidän asuntotarjous oli mennyt läpi ja meistä tulee nyt sitten velallisia "muutamaksi" vuodeksi :). En jaksa oottaa et päästään muuttaan tuohon! Vielä pitäis 2 kk odottaa et saadaan kantaa omat tavarat sisään. Eiköhän se siitä :) Asunto on siinä kunnossa ettei sitä tarvi laittaa mitenkään. Mikä on ihanaa. En saanu sitä surffikämppää ;) mut oon tosi onnellinen et saatiin tuo. Oon jo suunnitellut jotain juttuja tuonne. Pitäis löytää vintagekaappi eteiseen ja joku pikkupöytä. Ja nyt joudutaan ostamaan se sohva :). Siinä sitä onkin valitsemista...huoh :)!
 
Mut nyt jätän teidät ihaileen meidän tulevaa asuntoa :)










Kommentit

  1. Voi kuinka kauniin näköinen koti, ihan hurjasti onnea uudesta asuntovelasta! :D :D Minäkin haaveilen jo isommista neliöistä, varsinkin kun painajaismainen putkiremontti kolkuttelee ihan nurkan takana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tuntuu niin hyvältä tämä oma koti. Ollaan etsitty kesäkuusta asti "sitä oikeaa" ja tässä se nyt sitten on :). Onnea teillekin asunnon etsintään jos se on ajankohtainen :) (nyt muuten kannattaa ostaa...hinnat on oikeesti tosi alhaiset...ainakin me saatiin tuo ihan "pilkkahintaan")

      Poista
    2. Ostajan markkinathan nyt on - mutta kun pitäisi saada vanha myytyä ensin pois. Ja tosiaan se putkiremppa alkaa keväällä - vähän pessimistinä luulen, että ei ole toivoakaan saada sitä myytyä ennen remppaa.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit