Päivä Oulussa...

Tänään on ollu kylmä päivä. Oikein luissa ja ytimissä tuntu kuinka talvi tekee tuloaan...hyrrr! Oon käyny kävelyllä tänään ja kuvaillu luontoo. Kuvat täällähän on otettu mun IPhonella, joten pyydän taas anteeksi niiden rakeisuutta :(. Ehkäpä mää joku päivä jaksan kuvailla tuolla ihan kunnon kameralla. Tällä hetkellä vaan on muutakin tekemistä kuin kävellä kamera kädessä tuolla ulkona :). Mullahan on aina syy siihen miksi täällä ei oo parempilaatuisia kuvia :)
 
 
                    
 

                 

                 

                

                

                
Kävin tänään myös kampaajalla. Astuisitko sisään tuosta kampaamon ovesta ihan tuon mainoksen perusteella (ja näyteikkunan...se ei kyllä näy tässä mut voit varmaan kuvitella miltä se näyttää...)? No en minäkään astuis. Mutta astuimpa kumminkin. Ja sain huippuhyvää palvelua ja huippuhyvät hiukset :). Paikkaa pitää Aasiasta Ouluun tullut nuori nainen, joka osas kyllä hommansa :). Mulla lähti tukkaa päästä sellaset 10 cm ja voi että ne on hyvännäköset. Kampaaja ei kauheen hyvin puhunu suomee, mutta päästiin ymmärrykseen siitä mitä haluan et mun hiuksille tehdään. Ja niistä tuli kyllä just sellaset kuin halusinkin. Ilmeisesti kampaajalla on kokemusta paksuista, luonnonkiharista hamppuhiuksista :). Suosittelen tätä paikkaa. Leikkaus kustansi 28ekulia :). Kampaamo sijaitsee Heinäpäässä, Oulussa siis. Osoitetta en nyt muista :)

                
 
Tänään oli myös uunikasvisten päivä. Porkkanaa, sipulia,valkosipulia, lanttua, bataattia, öljyä ja mausteina: basilika,paprikajauhe,suola,provedencen yrtit ja timjami...kylkeen vähän pihviä. On ollu maha pulleena kun sai hyvää ruokaa :)

                
 
Niin ja siitä asunnosta mitä käytiin katsoon...kauheesti ois joutunu tekeen remppaa. Ei jaksa. Me halutaan muuttovalmis kämppä. Ollaan käyty eilen ja tänään katsoon asuntoja. Maanantaina ois taas näyttö...siitä lisää myöhemmin. Joka kerta noissa asunnoissa on joku viturallaan ettei tehdä edes tarjousta. Pitäähän sen asunnon kuitenkin olla sellanen että se on just hyvä eikä melkeen :)! Vieläkin harmittaa se asunto, joka ois ollu tuossa 100metrin päässä...et miks ne veti sen myynnistä..se ois ollu meille just niin hyvä :(.
 
Nyt minä saan niska-hartiaseudun hierontaa.jee :)ja heippa !

Kommentit

Suositut tekstit