Vintagea keittiöön...

Kun tuo oman asunnon ostaminen on aika lähellä (kunhan nyt tässä saadaan meidän tarjous läpi...) niin keittiöremppa on ensimmäinen mikä meidän EHKÄ tulevaan taloon on tehtävä. Oon googletellu erilaisia keittiöitä ja oon löytänyt kaikenlaisia ihanuuksia ympäri maailmaa. Mun unelmahan ois asua merenäärellä ja koti sais näyttää sellaiselta "rantapummin" kämpältä :) eli surffilautoja, rottinkijuttuja, iso löhöilysohva jne. Mutta koska en tuu sellaista nyt tähän hätään saamaan niin pitää tyytyä toiseen vaihtoehtoon. Tuleva EHKÄ talomme on rintamamiestalo ja halutaan säilyttää sellainen rouhea,rosoinen ja vintagetyylinen juttu sisustuksessa.
 
En oo yhtään sellainen kaikki kiiltävää valkoista-tyyppi vaan tykkään kaikesta vanhasta sekoitettuna uuteen. En halua mitään retrokämppää, mutta sellaista lämmintä tunnelmaa pitää mun mielestä kodista löytyä. Ja pitäähän sitä vanhaa kunnioittaa. En myöskään halua ikea-kämppää, vaan haluan miettiä kalusteet ja kaikki muu tarkkaan. Kirppiksiltä ja kierrätyskeskuksesta voi tehdä ihan huippuja löytöjä :)!
 
Jos joku tietää mistä voisi tilata sellaista ajopuunnäköistä keittiötasoa niin saa vinkata!!!???!!! Mun poikakaveri on kyllä kätevä käsistään, mutta en usko, että tällä hetkellä meillä löytyy (=poikakaverilla) aikaa alkaa itse tekemään mitään keittiökalusteita :)
 
Tässäpä muutama kuva ihanista keittiöistä, mitä löysin joltain ulkomaalaiselta sisustussivustolta. Jotain tuollaista meillekin tulee sitten (JOS me saadaan se talo). Keittiö on olohuoneen lisäksi meillä sellaiset paikat missä me vietetään aikaa, joten niiden pitää olla sellaisia missä viihtyy. Mitäs tykkäätte noista vintagetyylisistä keittiöistä?
 









 

Kommentit

Suositut tekstit