Hiiohoi!

Prahan reissu käytynä. Oli mahtavaa. Praha on hieno kaupunki! Pakko päästä uudestaan. Tulin eilen illalla kotiin ja oli ihana nähdä Peppiä. Päätettiin poikakaverin kans et seuraavalle reisulle Peppi lähtee mukaan. Vaikka mummit hoitaa hyvin ja kaikki oli menny hyvin, mutta meillä vaivas Peppi ikävä koko reissun ajan. Plaah :)! Kuviakin saattaa tulla, mutta en oo varma...kännykällä tuli räpsittyä kuvia, mutta en oo ihan varma onko ne julkaisu kelposia ;). Katotaan.

Nyt ollaan jo Pepin kans tässä hereillä...aamuhommat tehtynä ja kaikki niin hyvin ku voi olla. Meillä on synttäritkin tiedossa huomenna..mummit tulee juhlimaan Pepin 6kk päivää :). Minun rakas 92 vuotias mummi on ihan mielissään. Ja Pepin mummit kans.

Suomessa oli tapahtunu mukavia asioita sillä välin kun oltiin reissussa. Rakkautta! Me kyllä seurattiin ääneystystulosta ja otettiin kuoharilasit päätöksen tultua ilmi. Hienoa, että oon elänyt aikana kun suvaitsevaisuus ja tasa-arvo on noussut meidän maassa. Kannatan sitä, että ihminen saa päättää itse ketä rakastaa ja kenen kanssa haluaa jakaa aviovuoteen. Pietaristahan oli kai älähdetty heti tuloksen tultua ilmi. Voin vaan ihmetellä suuren Venäjän suvaitsemattomutta, mutta en jaksa alkaa paasaamaan nyt siitä. Siellä voi Putin lyödä rauhassa nyrkkiä pöytään ja miettiä seuraavaa miljoonalukalia minkä rakentaa. (en tiedä miten ne miljoonalukaalit tähän liittyy mut antaa olla:) ).

Tänään aion olla ainoastaan Pepin kans ja miettiä huomisia synttäreitä. Minkälainen kakku tehdään ja miten muuten herkutellaan. Tänään on myös hyvä päivä ottaa rennosti ja olla miettimättä mitään vakavaa. Elä hättäile, istu mättäälle.

Kommentit

Suositut tekstit