Syömässä Coyoacanissa :)

Ah, mikä lauantai :) ! Hyvää ruokaa ja mukavaa yhdessäoloa perheen kanssa. Mun äidillä oli synttärit lauantaina ja mentiin äidin & isän luo kakkukahville. Sen jälkeen jätettiin Peppi sinne hetkeksi hoitoon ja karattiin poikakaverin kans syömään meksikolaista! Oli ehkä virhe mennä niiden kakunsyömisten jälkeen syömään, mutta sain tyydytettyä mun meksikolaisruokahimon hetkeksi.

                 

Coyoacan sijaitsee siis Hallituskatu 27:ssa. Sinne on helppo löytää jos pitää vaan silmät auki :)

                 

Palvelu toimi mallikkaasti ja paikka oli ihan täynnä kun sinne mentiin. Ilmeisesti oululaiset on löytäneet tuon paikan. Mikä on hyvä juttu. Paikka ei ole mitenkään iso, mutta aloitteleva ravintola ei tarvikkaan alkuun isoa tilaa...kunhan ruoka on hyvää :)

                 

Juomaksi voi ottaa ihanaa, kylmää Corona olutta! Tietysti alkoholittomia limuja oli myös saatavilla. Vaikka en tykkää juoda alkoholia ruoan kanssa, niin meksikolainen ruoka maistuu jotenkin hyvälle juurikin Coronan kera :) (saakohan blogissa muuten mainostaa alkoholia :)...vai iskeeköhän nyt sensuuri mun blogiin...heh heh)

                 

Tuossa näkyy hieman ruokalistaa, mutta lista löytyy myös ravintolan nettisivuilta. Coyoacanin nettisivuille pääsee painamalla TÄSTÄ! Nettisivuja edelleen kehitellään, mutta eiköhän ne sieltä tuo tärkein eli ruokalista löydy :)

                 

                 

Me tilattiin poikkiksen kans tuollainen Coyoacan ateria, jossa oli tortilla, burrito ja quesadilla. Noihin saa valita liha, kasvis tai kanatäytteen. Quesadillaan otettiin kokin suvun reseptillä tehty herkkusienisydeemi :) ! Kysyttiin tiskillä mitä ne suosittelis ja tarjoilija ehdotti tuota herkkusienisysteemiä ja ei kyllä poika ollu väärässä. Oli tosi herkullista! Ja tuo vaaleanpunavioletti papumuhennos...voisin syödä sitä ihan pelkästään :)! Annoksiin saa valita myös tulisuusasteen ja me otettiin keskitulinen ja oikeen tulinen. Ne "soosit" tuli erillisessä kupissa niin siitä oli helppo itse säännöstellä tuota tulisuutta.


Paikka saa multa kymmenen pistettä ja papukaijamerkin! Oon niin onnellinen, että Oulussa on nyt tämmöinen oikea meksikolainen. Käykää ihmeessä testaamassa! 

Kommentit

Suositut tekstit