Even & odd. Modern.Vintage.Style.

*
Oon ihastunut Zalandon valikoimiin ja haluan esitellä täällä Zalandon Even & Odd malliston vaatteita ja asusteita. Ne on niin ihania ja kohtuuhintaisia. Hinnat pyörii Onlyn ja Vero Modan hinnoissa.

Even&Odd on siisti ja nuorekas brändi, jossa on ripaus rock-tähden asennetta. Maustettuna epäsovinnaisella tyylillä Even&Odd edustaa koko sukupolven asennetta elämään; Tänään on tänään, huomenna on uusi päivä. Ei väliä, mitä etsit; arkivaatteita arkikäyttöön, asua, jolla on sanomaa, mukavaa asua tyttöjen iltaan tai upeaa kokonaisuutta mahtaviin juhliin, brändiltä löydät kaiken; kengät, asusteet ja vaatteet jokaiseen tilaisuuteen ja jokaiseen tunnelmaan kohtuuhintaan. Prinsessa tänään, punkkari huomenna? 

Even&Odd tekee siitä mahdollista. Nuori ja kansainvälinen tiimi suunnittelijoita tekee jatkuvasti töitä suunnitellakseen uusia kokoelmia. Nykyaikaisten kaupunkien ja niiden elinvoimaisten nuorisokulttuurien innoittamana tyylitiimi luo tyylit jokaiseen tarkoitukseen, jokaiseen seikkailuun ja jokaiseen juhlaan. Valikoimasta löytyy kaikkea aina niin juhlamekoista,toppeihin, farkuista korkokenkiin, tennareista,koruihin ja huiveista hattuihin – Even&Oddin valtava valikoima kohtuuhintaisia vaatteita, kenkiä ja asusteita vie mukanaan. Brändi tarjoaa loistavan valikoiman, josta löydät varmasti kaikki mitä uuteen lookiin tai vaatekaapin päivittämiseen tarvitset. Ripaus rockia, hyppysellinen glamouria, ihanan mukavia neuleita, saappaita – Even&Oddilla on kaikkea.

Nää seuraavat on sellaisia vaatteita ja asusteita joita voisin ottaa omaan vaatekokoelmaan. Ja ehkä niistä jokunen löytääkin tiensä mun kotiin :)Never know...

Kuvien alla linkit Zalandon sivuille mistä löytyy vaatteesta tai asusteesta enemmän tietoa (esim. hinnat)...kannattaa käydä tsekkaamassa tarjontaa, siellä on vaikka mitä ihanaa :). Zalandollahan on ilmaiset toimituskulut (aina) ja ilmaiset palautuskulut. Huippu hyvä homma mun mielestä!

Mielettömän hienot popot :)

Rento ja ihana paita

                                                         
  Aurinkolasit...näitä löytyy erivärisillä linsseillä

Musta pikkulaukku (löytyy myös konjakin sävyisenä)
                      
Slim fit- farkut

Tässäpä muutama ihanuus Zalandon Even & Odd mallistosta, kannattaa käydä tsekkaamassa malliston ihania kevät- ja kesähepeneitä, mitä siellä nyt on saatavilla. Hinnat ei tosiaan päätä huimaa ja esimerkiksi minäkin, vaikka oon köyhä, oon raaskinut tilata tuolta. Tällä mallistolla on myös ihania laukkuja, kenkiä ja koruja. Käyppä tsekkaamassa. 

Tulossa pian muutakin kuin mainospostauksia :)

Aurinkoista päivää kaunokaiset !








Kommentit

Suositut tekstit