Sadetakki by Didriksons1913

*
Sain alennuskoodin Ellokselle ja mietin tarkkaan, että mitä oikein oikeasti tarvitsen. Sitten katselin ulos ja siellä satoi vettä....siitäpä se ajatus sitten lähti :). Mulla ei oo ollut kunnon sadetakkia ainakaan kymmeneen vuoteen. Viimeisimmän taisin ostaa kirppikseltä ja sekin tais olla lastenkoko 160cm :D. Eikä oo hajuakaan et missähän sekin nykyään on. Menin sitten koluamaan ELLOKSEN sivuja ja sieltähän se ihana yksilö sitten löytyi. Ja vielä oranssi!!! Noita sadetakkeja löytyy Ellokselta myös muissa väreissä, joten jos on tarvetta tollaselle niin sinne vaan tsekkaamaan.

Halusin tuollaisen laadukkaan yksilön, joka kestää aikaa. Ja luulen, että sillä on tosiaan käyttöä, kun on tuo lapsikin :D jonka kanssa ulkoillaan paljon.

TÄSTÄ PAINAMALLA pääset tekemään lähempää tuttavuutta tuon sadetakin kanssa :)




Galon® on kangasta, joka pinnoitetaan polyuretaanilla (PU). Galon® ei sisällä PVC:tä tai muita haitallisia aineita eikä vaadi kyllästystä tai käsittelyä käytön jälkeen. Galon® on täysin veden- ja tuulenpitävää materiaalia. Pehmeä, nopeasti kuivuva ja joustava materiaali on kestävää ja helppohoitoista. Kaikissa Didriksonsin Galon®-vaatteissa on hitsatut saumat, jotka pitävät kosteuden ulkona.(teksti napattu Elloksen sivuilta)


Tähän vois todeta et "kyllä nyt kelpaa" :D

Kommentit

Suositut tekstit