Yves Rocherin Fat Burner ja IR:t

Arvatkaapa mitä? Tein eilen aamulla postauksen tämän viikon treeneistä ja syömistä+muusta. Laitoin sen ajastukselle ja se ei koskaan tänne ilmestynyt. Kun sitten etsin sitä tuolta mun tekstikansioista niin se ei oo enää siellä? wtf? En ymmärrä mihin se on kadonnut, joten mun täytyy kirjoittaa se uudestaan. Argh. Siinä oli niin paljon tekstiä!

Koska se postaus on kadonnut jonnekin bittiavaruuteen, kirjoitan nyt Yves Rocherin tuotteista. Muistatte varmaan, että sain alennuksella tilattua tuotteita sieltä ja oon nyt aloittanut testaamaan niitä.


Ensimmäisenä esittelyssä Fat Burner kapselit. En ole syönyt niitä vielä kuin 3 päivää, joten mitään älytöntä käyttökokemusta en voi niistä kertoa :). Katsotaan uudestaan kun oon syönyt tuon paketin loppuun. Niinkuin kuvassa näkyy niin kapseleita on kahden värisiä. Valkoisia ja punaisia. Punainen otetaan aina aamulla aamupalan yhteydessä ja valkoinen illalla. Paketti kertoo, että punainen kapseli sisältää 210mg nestemäistä vihreän teen uutetta sekä mangaania,niasiinia ja kromia. Valkoinen kapseli sisältää 90mg nestemäistä vihreän teen uutetta sekä mangaania,viikunankaktuksen uutetta ja kuparia.

Koska paketissa ei enempää kerrota miten vihreä tee tai viikunankaktus vaikuttaa, otin niistä selvää rakkaan googlen avulla. Onneksi google tietää :)

On siis ihan tieteellisesti tutkittu, että vihreän teen uute auttaa polttamaan rasvaa kehosta.Ette varmaan halua lukea tässä (taas kerran) sen fenoliyhdisteistä ja katekiineista :)? Mutta itse uskon vihreän teen auttavan rasvan palamisessa kehossa. Oon joskus aiemminkin syönyt ihan pelkkää vihreä tee uute-kapseleita ja kokenut, että niistä on ollut hyötyä kiinteytymisessä. Ja hei, on tutkittu, että vihreä tee alentaa kolesteroliarvoja, ehkäisee diabetesriskiä (varsinkin sen kakkostyypin) ja ehkäisee aivojen rappeutumista !!! Munsta oli hienoo, että tuossa paketissa luki vielä, että vihreä tee on kerätty Sri Lankassa käsin. Toivottavsti eivät oo käyttäneet lapsityövoimaa!

Viikunkaktuksesta kirjoitetaan, että se vaikuttaa suoraan sokeritasapainoon ja sillä on nesteitä poistava vaikutus. Viikunankaktusuute sisältää luonnostaan runsaasti aminohappoja, kalsiumia, rautaa, kaliumia ja orgaanisia rikkiyhdisteitä. Se auttaa myös suojaamaan suoliston limakalvoja.

Vaikuttaa siis hyvältä!Tietysti on vähän hankala kertoo, että just nuo kapselit on saanut mut kiinteytymään. Uskon, että siihen vaikuttaa koko tää systeemi: syömiset, treenaus ja lepo.Balanssi juu nou :).

Mut en usko, että näistä on haittaakaan.

Tätä ravintolisää voi tilata nyt Yves Rocherilta tarjoushintaan 14,90€ kun normihinta on 18,90€. Kuuri kestää 28 päivää.

Sitten tuohon juomaan.Se toimii samalla periaatteella kuin se mun hehkuttama Detox-juoma (joka sekin on tarjouksessa nyt..12,90€). Eli aamulla 45ml uutetta sekoitetaan 1 litraan vettä. Ja juodaan aamupäivän aikana pois. Ellei halua illalla ja yöllä juosta vessassa pissillä :D. Tuo Slimming-juoma sisältää myös vihreän teen uutetta, mutta myös voikukan lehteä ja fenkolin siementen kiinteää uutetta.Eli nesteitä poistetaan urakalla.Tuota juomaa en ole kokeillut kun eilen ja tänään, joten en siitäkään osaa sanoa muutakuin että: pissattaa :D!!!

Niin ja tuo Slimming juomakin on tarjouksessa 12,90€ (norm. 15,90€)...joten ei muutakuin tilaamaan :D!


Näistä Yves Rocherin IR:sta en voi sanoa muutakuin hyvää! Oon käyttänyt näitä vuosia ja oon todennut ne hyväksi. Ainakin mua ärsyttää tää mun valkoinen, lakana iho :). Haluaisin jo saada päivetystä ihoon, joten tilasin tuon itsestään ruskettajan joka antaa asteittain rusketusta iholle.Tuo purkki maksaa 11,90€. Tuo on oikeesti huippu tuote. Ihosta ei tuu oranssia vaan iholle tulee kaunis luonnollinen päivetys :). Suosittelen!

Tilasin kasvoille myös asteittain päivettävän päivävoiteen hintaan 9,90€ ja tää antaa myös luonnollisen päivetyksen kasvoille! Ihana tuote!

Sain YR:lta myös meikkivoidenäytteen ja olin täysin yllättynyt kuin hyvä tuote se on! Teen siitä erillisen postauksen, koska se ansaitsee sen :D.

Hyvää tiistaita!

ps. Alan kirjoittamaan uudestaan sitä kadonnutta postausta :D


Kommentit

Suositut tekstit