DIY lehtiteline 70 luvulta.

On tullut varmaan aika selväksi, että tykkään sekoitella sisustuksessa vanhaa ja uutta. Vein perjantaina Oulun kierrätyskeskukseen muutaman pussillisen roinaa (muistatte varmaan myös postauksen aiheesta "siivouksen elämänmullistava taika" ...johtuen siis siitä) ja kun olin lähdössä kierrätyskeskuksesta pois, bongasin lehtitelineen. Mies joka oli ottanut vastaan roinani, näki et ihailen lehtitelinettä, niin hän sanoi et "vie pois vaan se". No minähän vein :). 

Lehtiteline oli saanut edellisessä kodissa pinnalleen oranssin maalin, joka ei ihan mun mielestä sopinut sen arvolleen. Päätin sitten ajaa K-raudan kautta kotiin ja hakea maalinpoistoainetta ja hiomapaperia. Siitä se ajatus sitten lähti :D.

Perjantaina sitten otin omaa aikaa ja painelin meidän autotalliin hinkkaamaan pöytää ja kokeileen, että osaanko enää edes pitää hiomapaperia kädessä :). Muutama vuosi sitten harrastin enemmänkin tuota huonekalujen entisöintiä, mutta tässä elämäntilanteessa se on jäänyt hieman taka-alalle. Mutta lehtitelineestä tuli hieno ja nyt sillä on paikka meidän makuuhuoneessa yöpöytänä.

Tietenkin kun pääsin vauhtiin niin meille on myös vihdoin ja viimein tulossa käytetystä skedelaudasta ideoimani juttu. Sen näätte sitten, kun saan sen valmiiksi :)

Tässäpä näätte pienen pienten kätösteni taidonnäytteen :)







Ps. Tästä mun siivouksen elämänmullistavasta taiasta on tulossa myöhemmin isompi juttu ja siihen liittyy sitten myös arvontaa. Stay tuned :)!

Kommentit

  1. Kiva blogi! :) liityin lukijaksi. Jos kiinnostaa seurata meidän perhe-elämää blogini löytyy
    täältä :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit