Hääkutsukorttimoka :D

Voi hyvää päivää, sanon minä. 

Päätettiin mun miehen kanssa tilata valmiit hääkutsukortit, koska harjoiteltiin tekemään niitä ensin itse, mutta ne näytti...ööö...siltä kuin 5 vuotias ois tehnyt ne :D.

Etsittiin erilaisia hääkutsukorttipainopaikkoja ja hinnat vaihteli suuresti. Yhdestä paikasta oltais saatu kortit hintaan 400€ , mutta ei ihan taivuttu siihen (sillä rahallahan saa Tallinnasta monta pulloa....limsaa :D)! Sitten päädyttiin Ifolorille ja löydettiin meidän näköinen kortti ja mietittiin teksti siihen.

Tehtiin tilaus ja kun kortit tuli, kortin kansi näytti hyvältä....mutta....sisäteksti olikin sitten öh, hieman pielessä. Kortin kutsuteksti on maailman pieneimmällä fontilla!!!! En tajua kuinka voin olla niin tyhmä, etten tarkistanut sitä ennenkuin kortit lähti painoon!!! Ensin itketti, mutta sitten onneksi nauratti :D. Sille ei vaan voi nyt mitään. Harkittiin mun miehen kans et ostetaan laatikollinen suurennuslaseja ja lähetetään ne siinä mukana. Ollaan päästy asian yli. Mietittiin jo, että tilataan uudet kortit, mutta onneks mun äiti (äidit on niin järkeviä) sanoi, että jos hän näkee tekstin niin muutkin kyllä näkee :D!!! Pitää ottaa tää huumorilla...aina roiskuu kun rapataan :D!!! 

Joten MUISTAKAA TARKISTAA SE FONTINKOKO kun tilaatte tuollaisia juttuja :D!!!!

Meidän kutsukortit lähtee huomenna matkaan ja sitten jännitetään pääseekö kaikki kutsutut paikalle.

Tiedättehän myös sen, että ärsyttää kun haluais kutsua kaikki mahdolliset ihmiset (joilla on merkitystä) häihin, mutta tilat eivät anna periksi? Me päätettiin mun miehen kans lähettää "wedding after party"- kutsuja niille henkilöille, jotka ei mahtuneet niihin virallisiin juttuihin mukaan (vihkiminen ja syöminen ja muu jäykistely), mutta haluttiin kuitenkin nämä ihiset kutsua viettämään hääbileitä meidän kanssa. Nämä WAP-kutsutut saa tulla paikalle vähän myöhemmin, mutta kuitenkin heille tarjotaan ruokaa ja juomaa. Ja hei, ne pääsee suoraan bilettään...niiden ei tarvi olla niissä jäykistelyjutuissa mukana :D!

Meidän kutsukortit on siis Ifolorilta ja voin kyllä muuten kehua puljua, mutta jotenkin sitä ehkä toivoisi, että jos siellä huomataan jonkin asian kortissa olevan päin per*ttä niin oishan se kivaa et sieltä oltais yhteydessä. 

Mut näillä mennään :D



Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit