Ihana pääsiäinen !

Piti olla viime viikolla hiljaa mun pääsiäisestä, koska järjestettiin mun lapsuudenystävälle yllärisynttärijuhlat! Mun rakas ystävä täytti pyöreitä, joten haluttiin ystävän siskon kans järjestää jotain ihanaa ja mukavaa viikonlopuksi. Koska asutaan ympäri Suomea, kohteeksi valikoitui Seinäjoki! Seinäjoelle oli kaikilla sopiva matka ja sieltä löytyi hotelli, hyvä ravintola ja muutama baari, jossa saatiin laittaa tanssijalkaa eteen ja taakse :)! Seinäjoelle ei välttämättä ihan muuten vaan lähtis viettämään viikonloppua, mutta tiedettiin et kun me päästään saman katon alle ja samaan kohteeseen niin hauskanpito on taattu. Ihan sama vaikka oltais oltu Tohmajärvellä tai Koskenkorvan kylässä! On sitä pienemmssäkin paikoissa pidetty hauskaa!Niinhän se menee, että ihan sama paikalle, kunhan seura on hyvää.

               

Mullehan kävi niin, että 30 kilsaa ennen Seinäjokea mun puhelimesta loppui akku. Olin liikkeellä omalla autolla. Yritin käydä lataamassa akkua eräällä huoltoasemalla, mutta puhelin ei päästänyt inahdustakaan. Ajattelin jo, että se oli mennyt rikki. Mietiskelin siinä sitten sotasuunnitelmaa, koska oltiin sovittu E:n (ystävän sisko, minun ystävä myös), että soitan heti kun oon Seinäjoella ja tuun yllättämään K:n (mun ystävä). Eihän siinä sitten auttanut kuin miettiä, että mitäs teen. Oltiin varattu Omppuhotelli ja tietenkin hotellin koodi oli myös sammuneessa puhelimessa.

Päätin ajaa Omppuhotellin eteen ja koska mulla oli aikaa, niin etsiskelin tyttöjä läheisistä kuppiloista ja kahviloista. Seinäjoen matkakeskusta vastapäätä on Seinäjoen (kuulemma) kuuluisin pystybaari: Härmän häjy. Katselin sen ikkunateippauksia ja ulkona olevia röökaajia ja päättelin niistä ettei tytöt kyllä siellä oo. Mutta...kun kello läheni neljää niin tytöt tupsahti juuri tuosta kyseisestä baarista ulos :D!!! Naurettiin aika makiasti jo siinä vaiheessa. 

Päästiin hotelliin sisälle puolen tunnin odottelun jälkeen kun meidän ovikoodi ei tietenkään toiminut. Piti soitella auttavaan puhelimeen, että saatiin koodi toimimaan. Päästiin sitten matkalaukkujen ja 4:n ruoka/sidukassien kanssa sisälle. Istuskeltiin hetken aikaa ja päätettiin lähtee syömään.

Käytiin vetäseen murkinaa kuvun alle ja päätettin, että juodaan muutama siideri. Erilaisten mutkien kautta huomattiin istuvamme juurikin tässä Härmän häjyssä, jossa sitten kumottiin paikallisten häjyjen kanssa pari olutta. Ihan mielenkiintoinen meininki. Lähdettiin kyllä aika aikaisin jo hotlalle ja meidän piti rauhallisesti alkaa nukkumaan "yksien" iltapaukkujen jälkeen. Loppujen lopuksi kuunneltiin musiikkia ja jauhettiin paskaa jonnekkin kahteentoista ja sen jälkeen nukahdettiin tyytyväisinä jokainen omaan punkkaansa. 




Lauantai valkeni kirkkaana. Jo aamusta naurettiin niin paljon etten oo vielä tälle vuotea niin paljon nauranut. Käytiin parin tunnin lenkki ja käytiin vähän syömässä american dinnerissä. Siinä vaiheessa juhlakalua alkoi varmaan jo jännittämään kun sitten lähdettiin takaisin hotellihuoneeseen. tarkoituksena oli "ottaa päikkärit" eli odotella juhlakalun kampaajaa paikalle. Kampaajaystävä saapuikin ja päästiin vauhtiin päivän suunnitelmissa. Laitettiin hiuksia, meikkailtiin ja stailattiin meidän sankarista aikuinen nainen :D!  

Jossain vaiheessa paukautettiin kuoharipullot auki ja syötiin kakkua.

Hotellihuoneeseen tuli lisää K:n ystäviä ja nauru raikas varmaan koko hotellissa :)!

Mutkien kautta päädytiin italiaiseen ravintolaan syömään, mihin oltiin saatu myös K:n mies ja lapset. Oli ihan sairaan hienoa. Pidin puheen vaikka en todellakaan oo mikään puhuja. Jotenkin tunnelmassa oli aistittavissa herkkyyttä, ihanaa oloa ja huumoria.

Loppuillaksi mentiinkin laulamaan karaokea ja tanssimaan Ilonaan. Yön hämärtyessä sitten mentiin nukkumaan.

Oli kyllä ihan huippu viikonloppu! Kaikilla oli niin mukavaa. Hymyiltiin ja naurettiin paljon. Sovittiin uusia juhlia, lomamatkoja ja stressinpoistoreissuja.

K on ollut mun ystävä pian 30 vuotta.Meillä on pitkä ystävyys joka jatkuu loppuun asti.

Vielä kerran K... terveyttä, iloa ja onnellisuutta sun elämään.
Ja hyvää syntymäpäivää vielä kerran!

Kommentit

  1. Oot niin rakas ettei oo sanoja, kiitos, oli niin hauskaa ja teki niin hyvää. Hali pus sun synttäreitä sit odotellessa hih

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit