Syntisenhyvä lakritsijuustokakku!


Juustokakkujen rakastaja sanoo hei! Oli pakko testata uutta Creme Bonjour lakritsi-tuorejuustoa! Päällä on hopeatoffeekuorrute...ja voi pojat, että se on hyvää!
Tässäpä teillekin resepti:

 Pohja:
200g digestivekeksejä
75g voita
 
 Täyte:
1 prk Creme Bonjour lakritsi tuorejuustoa
1 prk vaahtoutuva vanilla (Rainbow)
3 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 patukkaa Fazer original lakritsi
6 liivatetta

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.
Murskaa keksit ja sulata voi. Sekoita yhteen ja painele täyte irtopohjavuoan pohjalle.
Vaahdota vanilla ja lisää joukkoon lakritsituorejuusto. Lisää sokerit. Paloittele lakritsipatukat ja lisää ne vanilla-tuorejuuston joukkoon.Sekoittele hyvin. Ota liivatteet vedestä, puristele hyvin. Lisää ne kattilaan jossa on pieni tilkka vettä. Kuumenna. Lisää liivateneste ohuena nauhana täytteen joukkoon. kaada täyte vuokaan ja laita kakku jääkaappiin hyytymään ainakin 4 tunniksi, mieluiten yön yli.

Hopeatoffeekuorrute:
1prk kuohukermaa
1 pussillinen hopeatoffeekarkkeja

Kaada kattilaan kuohukermapurkki ja heitä perään hopeatoffeekarkit. Sekoita kunnes seos kiehuu. Kuorrute on valmista kun karkit ovat sulaneet kerman joukkoon ja seos on väriltään mustaa ja se on notkeaa :D. Anna jäähtyä ennen kuin kaadat sen kakun päälle.Koristele ja NAUTI.





Kommentit

  1. Onko tämä hirveän ällömakeaa? Isänpäivänä ajattelin kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Näyttää varsin herkulliselta! Minkäskokoinen tuo käyttämäsi irtopohjavuoka onpi?

    VastaaPoista
  3. Näyttää varsin herkulliselta! Minkäkokoinen tuo käyttämäsi irtopohjavuoka on?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit