Turistimatkalla Playa Del Inglesissä


Olin helmikuussa oikein kunnon suomituristimatkalla Playa Del Inglesissä. Oon käynyt Kanarian saarilla joskus 90 luvulla, kiertänyt siellä mun vanhempien kanssa kun oon ollut alaikäinen. Sovittiin viime syksynä mun hyvän ystävän ja hänen siskonsa kanssa, että lähdetään jonnekin lähelle (Aasia ei tullut meidän elämäntilanteessa mieleenkään...vaikka sinne sydämeni halajaa:) rentoutumaan ja ottamaan aurinkoa.


Päätettiin sitten buukata matka helppoon ja tuttuun kohteeseen. Mukaan lähti myös ystävän lapset. Loppupeleissä oltiin niin herroja, että varattiin all inclusive-matka. Eipähän tarvinnut miettiä syömisiä ja tuolla Playa Del Inglesissä kuitenkin ruoka on suunnilleen samanlaista joka ravintolassa. Jännitin aluksi, että mitenhän osaan suhtautua tuollaiseen turistikohteeseen, kun enemmän kuitenkin harrastan tuota matkailua jossain muualla kuin turistirysäkohteissa. Mutta kun ei ajattele mitään, heittää aivot narikkaan, nauttii elämästä ja antaa auringon paistaa, niin mikäs siinä!

Matka oli huippu ja sain nukkua piiitkiä yöunia ja nautiskella vaan.





Käytiin yhtenä päivänä Puerto De Moganissa ja se oli kyllä ihana pieni kylä. Sielläkin oli turisteja, mutta missäpä niitä ei olisi kun kyseessä on Kanariansaaret. Tuolla Moganissa kannattaa kyllä käydä, jos on tuollapäin liikkeellä.





Uitiin melkein joka päivä. Meidän hotelli oli iso hotelli (Ifa Buenaventura) ja siellä oli kaks allasaluetta. Toinen oli rauhallisempi ja toinen puoli oli englantilaisten valtaama :). En kyllä kestä niitä ollenkaan...siis englantilaisia turistilomailijoita :)! Ne metelöi, sotkee, juo kaljaa koko ajan ja ei liiku uima-altaalta mihinkään koko reissun aikana. Ne myös tönii ja etuilee buffetissa. Ihan kuin se ruoka loppuis kesken sieltä buffetista...




All inclusive on kyllä kätevä, kun ei tarvi ajatella mitään :) voi vaan käydä hakemassa juomaa pitkin päivää ja nälkä ei todellakaan yllätä koko reissun aikana. Tuntui että oltiin koko ajan syömässä!















Meillä oli tosi mukavaa ja reissu oli onnistunut! Ollaan jo sovittu, että seuraavan kerran lähdetään reissuun 9 vuoden päästä kun lähtään juhlimaan tasavuosia (taaas!!). Eihän sitä tiedä vaikka lähdettäis aikaisemminkin, tästä elämästä kun ei koskaan tiedä!






















Seuraava reissu on jo nurkan takana...keskiviikkona suuntaan miehen kanssa Islantiin!

Ihanaa viikkoa murut!

Kommentit

Suositut tekstit