lauantai 15. heinäkuuta 2017

Lauantai-illan mietteitä...

En edelleenkään saa korjattua edellistä Reykjavik postauksen tekstisäätöä enkä kuvia. En ymmärrä mikä siinä on vikana tai siis miksi en saa sitä korjattua? Kirjoitin sen kyllä puhelimen blogtouch sovelluksella, joten vika on varmasti siinä ja sen asetuksissa. Yritin korjata sitä vielä tällä kannettavallakin, mutta ei niin ei. Tekisi mieli poistaa koko teksti ja kirjoittaa se vielä kerran uudestaan :).En tajua miksi bloggerin appia ei enää saa puhelimeen? Aiemmin käytin sitä paljon. Kirjoittelin sen kautta postauksia, niitä oli helppo aloittaa esim.aamulla kun menin töihin ja jatkaa niitä sitten illalla. Tuo blogtouch on kyllä huono, jos se tekee tuollaista jälkeä niinkuin edellinen postaus on. Tykkään siitä, että voin suoraan ottaa puhelimesta kuvia postauksiin eikä mun tarvitse niitä ensin laittaa koneelle jne.Eli en taida enää blogtouchia käyttää vaan tyytyä vaan kirjoittelemaan ihan vaan kannettavalla niin saan ainakin tekstit ja kuvat oikein tänne.

Käytiin reissu Naantalin Muumimaailmaan tuossa to-pe välisenä aikana. Me aikuisetkin tykättiin paikasta! Muumimaailmaa voi kyllä kehua, siellä toimi asiat ja siellä oli mukava olla. Olihan siellä paljon ihmisiä ja lastenvaunuja, mutta jotenkin siellä kuitenkin oli rento olla. Meidän Peppi tykkäs kovasti ja Haisuli oli ihan paras (niin munkin mielestä). Yövyttiin Turussa, Scandic Plazassa ja sekin oli hyvä ratkaisu yöpyä. Hotla on ihan keskustassa ja siitä pääsee nopsasti ihailemaan jokilaivoja tai vaikka shoppaileen. Me oltiin niin väsyneitä koko porukka, että painuttiin Muumimaailman jälkeen vaan suihkuun ja nukkumaan. Meillä oli sellainen paketti hotlasta, että päästiin Muumimaailmaan torstaina ja perjantaina. Peppi onkin nyt puhunut pari päivää Muumeista, kun siellä oli niiiiin kivaa.

Mulla on kesälomaa vielä jäljellä 3 viikkoa ja aion kyllä nauttia joka hetkestä. Ens viikolla tulee mun hyvä ystävä lapsiensa kanssa meille ja aiotaan nauttia Helsingistä muutama päivä. Varmasti ainakin yksi päivä menee Lintsillä :). Toivottavasti aurinko paistelis niin ois mukavempaa. 

Nyt painun sänkyyn. Vähän meinaa väsyttää. Aloin katsomaan Netflixistä sarjaa Gypsy ja oon ehtinyt katsoo sitä 2 jaksoa ja on kyllä aika koukuttava :). Suositus sille! Ja jos kaipaat kesälukemista niin kannattaa lukea kirja : annoin sinun mennä. Toosi ovela kirja, jonka myös ahmaisin melkeen kerralla.

Mutta nyt...hyvää yötä. Nähdään huomenna.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti