Huomenta.


Huomenta! Rakeinen verkkokamerakuva mun uusista hiuksista :D. Menin eilen töitten jälkeen Salon Klipsiin, jossa mun hiukset taikoi uuteen uskoon ihana kampaaja. Heti tuoliin istuessa sain tietää kampaajan asuneen vuosia Oulussa, mutta muuttaneensa vähän aikaa sitten Helsinkiin. Tää on niin tätä. Jokapuolella tulee Oulu vastaan. Se on niin hauskaa ja hienoa!

Hiuksista lähti 10 cm kuivaa latvaa. Hiuksiin laitettiin raitaa ja värihuuhtelua. Kulmat ja ripset värjättiin. Sain päänahkahieronnan ja lopuksi kampaaja vielä teki kiharat. Luksusta! Istuin kampaajan tuolissa 3 tuntia, mutta tulihan näistä ihanat!

Jos ihmettelet miksi mulla aurinkolasit päässä...niin nyt on aamu ja naama näyttää vastaheränneeltä :D.

Viikonlopusta on tulossa mukava. Aion ulkoilla, käydä metsästämässä sen johdon tuohon meidän kameraan, käydä ystävän luona ja olla Pepin kanssa. Peppihän onneksi aina keksii tekemistä, joten ei tässä varmastikaan sohvan nurkassa maata.

Eilen mies myös ilmoitti ostaneensa veneen! Ihan tosi siistiä päästä kesällä veneilemään. Juhannuskin on suunnitteilla viettää veneillen ja telttaillen. Aion opetella ajamaan sitä, että pääsen myös itse kavereiden kanssa vesille! Ihanaa! 

Kevät on ihan nurkan takana (siis mullahan se jo on...) ja odotan lumien sulamista ja aurinkoisia kevätpäiviä. Rakastan kevättä. Keväällä on aina mahanpohjassa sellainen jännä kutina.Ihan kuin jotain olisi tapahtumassa. Niinkauan kuin muistan, on mulla ollut tuo tunne joka kevät.

Voi olla, että palaan jo illalla tänne. Jos en, niin sitten huomenna. 

Ihanaa lauantaipäivää!

-Sarppa


Kommentit

Suositut tekstit