Forever Living C9 & ystävän kokeilu & päiväkirjamerkintöjä !
















Luonnoskansion arkistoista löytyi unohtunut postaus, joka mun on pitänyt laittaa tänne jo ainakin kuukausi takaperin, mutta parempi nyt kuin ei koskaan. Olen tästä asiasta tehnyt postauksen joskus pari vuotta sitten (ollut itse silloin koekaniinina), mutta nyt asialla oli hyvä ystäväni, joten ei muuta kuin asiaan!

Ystäväni lähti kokeilemaan (toista kertaa elämässään) Forever Living Productsin 9 päivää kestävää puhdistuskuuria ja kickouttia terveellisempään elämään. Kysymyksessä on paketti, jonka kyljessä lukee C9 ja paketissa on kaikki tarvittavat lisäravinnot ja ohjeet, mitä kuurille tarvitset. Jotkut ihmiset jotka ovat halunneet pudottaa painoa, ovat aloittaneet tällä pakkauksella ja jatkaneet sitten jollain muulla Forever Livingin harjoitus- ja ruokavaliopakkauksella siihen perään ( tässä linkki jos haluat tsekata mitä muita paketteja Foreveriltä löytyy: Liikunta ja painonhallinta.)

Ystäväni haki tällä kertaa kevyempää ja parempaa oloa...mutta kertoi, ettei haittaa vaikka muutama kilo tippuisi kuurin aikana.Ystävälläni on pari perussairautta, jotka hieman hidastavat aineenvaihduntaa, mutta ne eivät estä käyttämästä näitä tuotteita. Paremminkin toisinpäin!  

C9 alkaa sillä, että kahteen ensimmäiseen päivään ei syödä mitään kiinteää vaan käytetään paketissa olevia lisäravinteita. Se kickstarttaa elimistön vauhtiin. Paketti sisältää ohjekirjan, jossa kerrotaan joka päivälle, mitä tuotteita käytät ja mitä syöt tiettyinä päivinä. Mikään ei voi mennä vikaan jos seuraat ohjeita! 

Ystäväni ensimmäisen päivän päiväkirjamerkintä:

"Aamu alkoi lasillisella vettä ja kevyehköllä treenillä ja heti tuli hyvä mieli. Siitä, että nyt elimistö lähtee puhdistautumaan. Aamusta oli heti menoa ja kuitenkin rauhallista.Kun kalorit ovat nyt vähissä 2 ensimmäistä päivää, otin sitten vähän evästä mukaan kun "menoissa" meni useita tunteja aikaa.Iltapäivällä nälkä oli jo aika iso, mutta tästä ensimmäisestä päivästä on selvitty!"

Kahden ensimmäisen päivän jälkeen yleensä kaikilla helpottaa kun saa aloittaa kiinteän ruoan syömisen (ohjekirja sisältää myös reseptejä).

Ystävän päivä 3:

"Olen iloinen, että vaikeimmat 2 ekaa päivää ovat ohi.Olen ollut kerran aiemminkin C9:llä ja tiesin, että ne ovat vaikeimmat.Aamu alkoi puntarilta ja -700g 2pvän aikana eli hyvin on alkanut!Juomisen takia pitää veskissä ravata, mutta se kuuluu tähän.Tätä on helpompi noudattaa kun tästä kirjoittaa päiväkirjaa ja täyttää mukana tulevaa C9-vihkoa.Söin ehkä vähän hotkien aterian, mutta se maistui ihanalta"       





                                                                                                                                        



Päivä 4:

" C9-vihkosta otin yhden manskkasmoothien ohjeen ja se maistuikin aamupalalla TOSI hyvältä.Päivä meni hyvin!" 

Päivä 6:

"Kuudes päivä sujui hyvin. Kohta tämä on ohitse.Paljon kevyempi ja virkeämpi olo." 

Päivä 8:

"Olen nyt reissussa ja hyvin olen kumminkin C9:ä pystynyt noudattamaan.Kuntosalikin löytyi hotellista.Jee." 

Viimeinen päivä 9 ja tulokset:

"Olen edelleen reisussa, mutta ei haittaa.Mittasin juuri tulokset ja ne ovat: paino -1,5kg, rinta -20cm ja vyötärö -2cm. Olen tyytyväinen. Olo on paljon parempi! Tästä on hyvä jatkaa."

Olen itse tehnyt C9:n(nimi tulee muuten CHANGE9)kaksi kertaa kahden vuoden aikana.Molemmilla kerroilla aloitin puhdistuksen juuri siksi, että olo oli ollut jotenkin tunkkainen ja tarvitsin juuri sen kickstartin terveellisempään ruokavalioon.Itselläni ei ole tarvetta laihduttamiseen, mutta väkisinkin tällä ohjelmalla painoa tippuu parisen kiloa (eilen kuulin, että eräs käyttäjä oli pudottanut painoa -9kg!!!). Tämä ohjelma sopii sellaisille ihmisille todella hyvin, joilla on ylipainoa ja he haluavat aloittaa terveellisemmän elämän ja tietysti tämä toimii elimistön puhdistuskuurina. Itse olen jo hankkinut paketin taas itselle ja aioin aloittaa tällä uuden vuoden. Vähän niinkuin uusi vuosi ja uudet kujeet- meiningillä :)! 


Mainostan näitä Forever Livingin tuotteita täällä ihan siksi, että olen käyttänyt heidän tuotteitaan kohta kaksi vuotta!Ja suoraan sanottuna rakastan niitä! Tarkoituksena on kertoa tästä enemmänkin, mutta teen sen ihan omassa postauksessa.

Kysymyksiä? Mielipiteitä? Muuta asiaa? Laita kommenttiboxiin kommenttia :)!

Ihanaa (lammas)lauantaita. Palaan tänään vielä koneen äärelle ja kirjoitan ajatuksia mitä on pakko saada ulos tuolta pääkopasta :)!

Kommentit

Suositut tekstit