Burrito Bonanza & C9 day 3



Voi taivas, että ruoka maistui eilen hyvälle! Mullehan kävi eilen illalla niin, että menin nukuttamaan Peppiä ja heräsin sitten klo 2 yöllä ja kämpässä oli valot päällä & televisio auki. Olin sitten nukahtanut samalla kun Peppikin nukahti :D. Kävin sitten sammuttelemassa valot, laittamassa tv:n kiinni ja hyppäsin takaisin sänkyyn. Uni tuli samantien.
 
Eilinen puhdistuskuuripäivä meni taas hyvin. Söin hyvällä ruokahalulla ihanaa ruokaa ja illalla vielä söin babyporkkanoita iltapalaksi. Vettä tuli juotua ainakin se 3 litraa eilen. Tuon veden juonnin kyllä huomaa heti kropassa. Paljon kevyempi ja pirtsakampi olo. Pitäis muistaa juoda vettä enemmän normaalistikin.Ehkä sitä pitää vaan joka aamu muistaa täyttää vesipullo töihin mukaan ja muistaa sitten myös juoda sitä.
 
Asiaan...koska en kahteen päivään syönyt mitään kiinteää ja eilen sitten söin nautinnollisesti ja rauhassa aterian niin mun pitää ehdottomasti jakaa teille tän resepti.
 
Tämä ruoka on alle 600 kalorin ruoka (oiskohan ollut tarkalleen 509kcal), joten tätä kannattaa tehdä jos noudattelee esim. ruokavalioo, jossa lasketaan kaloreita.
 
(Pyydän anteeksi kuvia...nää on on ihan IPhonekuvia ja yritin muokkailla niitä paremmaksi, mut ei siitä mitään tullut...menköön)

                

               
 
Burrito Bonanzan ohje:
 
150g täysjyväriisiä
1 dl mustia papuja (esim.GoGreeniltä löytyy hyviä)
125g broilerin fileesuikaleita tai ohutleikettä (maustamattomia)
1 pieni sipuli
1 valkosipulinkynsi
mausteita: valkosipulijauhe,broilerimauste,suola,chilijauhetta,paprika,kuivattu persilja tai sitten oman mielen mukaan mausteita, mistä tykkäät.
2 rkl salsaa (itsetehty aina parempaa kuin purkkisalsa)
1/2 avocado viipaloituna
 
Keitä riisi. Laita astiaan broilerin fileesuikaleet tai ohutleikettä, laita muutama tippa oliiviöljyä/kookosöljyä kanojen joukkoon ja heitä mukaan mausteita. Pyörittele, että mausteet sekoittuvat hyvin kanoihin ja anna marinoitua hetki. Silppua sipuli ja valkosipuli. Laita mustat pavut, sipulit ja salsakastike yhteen astiaan ja sekoittele.
Paista kana uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia. Varo ettei kana mene liian kuivaksi.
Paista pannulla papusipulisalsa-seos pienessä määrässä oliiviöljyä tai kookosöljyä.
Kun kaikki ainesosat ovat kypsiä, sekoita ne keskenään ja viipaloi puolikas avocado ruokaan mukaan, tai koristele niillä annos.
Itse lisäsin ruoan joukkoon Srirachaa(Kukkokastiketta suomeksi :D)ja voi pojat, että mää nautin ruoasta. Hyvän ruoan syöminen on niiin mukavaa!
 
Tosiaan tässä annoksessa on kaloreita se alle 600kcal.

Kommentit

Suositut tekstit