Aisankannattajan nyrkkihoitoa ;) !

Heippa vaan…täällä sitä ollaan Oulussa asuttu nyt noin viikko. Tuntuu ihan oudolta. Ja samalla mukavalta. Koko viikon on joku käynyt kylässä ja oon käynyt pistäytyyn kaupungissa vähän väliä. Kotia ollaan laitettu ja alla näkyy tuo keittiöpöytä minkä sitten tilasin sieltä Escapist liikkeestä. Se on toooosi hieno! Nuo tuolit on Sotkan jotain jämätuoleja ja ne makso 39e/kpl ja ajavat asiansa siihen asti kunnes niihin menee hermot ja pitää saada jotkut paremmat :).On kuulkaas ihan outoo kun on keittiönpöytä. Mulla ei oo ollu ruokapöytää kahteen vuoteen ja menee nyt aika totutella tuohonkin :)…siis että ruoan voi syödä ihan pöydässä eikä missään olohuoneen sohvalla :)!

                                        

Kävin perjantaina ihan extemporee yksin leffassa. Kun tuo leffateatteri on tuossa tien toisella puolella niin ei ollu matka eikä mikään talsia siihen :). Leffa oli "The other women" eli suomeksi "Se toinen nainen". Oli kyllä hyvä hömppä leffa. Suosittelen tytöille ja miehille jotka tykkää tyttöjenleffoista :). Kauneuttahan siinä leffassa riitti ja oikeesti ihan hauskoja kohtia, joissa sai nauraa ihan oikeesti :)!


Tuo alla oleva hylly on tuosta keittiöstä, se hakee vielä noita tavaroitaan...



                                  

Mulla oli tarkotuksena kirjoittaa ihan jotain syvällistäkin, koska oon miettinyt viime viikolla ihan hirveesti kaikkia asioita :). Mut kirjotan niistä ahaa-elämyksistä sitten kun on sellainen fiilis. Nyt vaan nautin tästä olemisesta enkä jaksa stressata mistään syvällisistä jutuista :)


                                  
Tuo yllä oleva rahi on Ellokselta ja siinä päällä on tollanen peili, joka on menossa seinälle..kunhan löydän vasaran ja naulan :)


Ja ihan pakko pikkasen lesottaa (vitsi mikä sana :)…en oo mikään design tyyppi, mutta arvostan suomalaista käsityötä ja yleensäkin itsetehtyjä juttuja. Haluan panostaa sillä tavalla laatuun, etten halua esim. sellasta valkoista ikeakotia, jossa kaikki on lastulevystä ja kaikki kiiltää niin pirusti :). Nuo tuolit on ihan aitoa vintagea, mutta ne on päällystetty uudestaan. Ja munsta ne on ihanat ! Tuo musta pöytä on Ilmari Lappalaisen suunnittelema pöytä. Se on alkujaan ollu puunvärinen, mutta maalattu mustaksi. Eli tuommoiset tuli sitten hankittua sen sohvan sijasta. Oon kyllä miettinyt et jos jostain löytyis sellanen kahdenistuttava, joku tähän kodin muuhun tyyliin sopiva sohva, niin sen kyllä voisin sovittaa tänne. Halusin muuten jättää siivoamatta tuon pöydän…koska normaalisti siinä on jotain tavaraa aina…ihmiset on vaan tottunut näkemään bloggaajien sivuilla täydellisiä kuvia :) mut tämmöstä se oikeesti se elämä on… :)!

                                
Tämä asunto ei läheskään ole vielä valmis, mutta ajan kanssa tästä varmasti muodostuu sellainen koti, mikä tuntuu kodilta. Mulle se tunne on niin tärkee. En halua elää enää siinä olossa, että kaikki on vaan väliaikaista ja koko pitää olla valmiina pakkamaan tavarat. Minä haluan nyt vaan pysähtyä ja nauttia hetkestä.

Kommentit

Suositut tekstit