Tuksu. Season 1 episode 4.

On aika kirjoittaa viimeinen episodi Tuksusta. Paljastuskirja on ilmestynyt ja olen lukenut osan kirjasta...oon ihan järkyttynyt kaikesta siitä hulluudesta mitä Tuksu on piilotellut julkisuudelta. Ihan oikeesti, onko se kaikki totta ? Siis se perseenmyyminen ja Tuksun isän pillerinpyöritys ? En yhtään ihmettele, että Tuksu on jotenkin epätasapainoinen ihminen. Itse oon nähnyt Tuksun laukussa olevat pilleripurkit ja oon nähnyt Tuksun ihan sekavana. Tiedättekö, silleen sekavana kun ollaan syöty pillereitä ja juotu viinaa. Sillon ihminen on erilainen kuin pelkästään kännissä. Oon ollut töissä päihde- ja mielenterveysyksikössä niin luulen tietäväni edes vähän mistä puhun ?!

Sain tonne mun kommenttiosioon palautetta, että haen näillä kirjoituksilla julkisuutta tai lukijoita (tai jopa rahaa). Mutta voin kertoa teille kaikille anonyymeille, että tarkoituksenani ei todellakaan oo ollut nuo mitä te väitätte. En todellakaan uskonut, että ihmisiä kiinnostaa valtakunnan pellen tekemiset niin paljon, että tänne mun blogiin "vyöryi" lukijoita ja mun kaverit kerto, että mun blogin osoite oli linkitetty monelle keskustelupalstalle. Moni anonyymi myös ihmetteli miksi kirjoitan kaiken tämän ja haukkui/haukkuu mua törkeäksi, julkisuushakuiseksi huomiohuoraksi. Mutta anonyymi rakkaat...aion siltikin kirjoittaa vielä kerran Tuksusta. Eikä teidän oo pakko lukea tästä eteenpäin ? Eihän ?



Hmmm...mistähän mää aloittaisin. Ehkä mää palaan vielä siihen hetkeen kun oltiin toukokuussa 2011 studiolla tekemässä Tuksulle "Hei JOhanna" biisiä. Mää olen ihminen, joka haluaa tutustua ihmiseen ennenkuin tekee siitä johtopäätökset tai haukkuu sen alimpaan hedvekkiin. Yritin tosissani "tykätä" Tuksusta ja antaa sille mahdollisuuden. Tuksu tuli studiolle hieman pahantuulisena ja selitti, että oli flun ssassa. Samalla Tuksu myös selitti, että hän on väsynyt koska olivat edellisenä iltana juoneet Arton kanssa ja laulaneet karaokea. Tuksu olikin hieman krapulaisen oloinen. Me oltiin painotettu Tuksun silloiselle keikkamyyjälle, että Tuksun pitää tulla studiolle ajoissa ja olla kunnossa (ei siis kännissä). Tuksu ei kännissä ollutkaan, mutta tosi väsynyt koska hän ei ole omien sanojensa mukaan "aamuihminen". Mää totesin siihen , että en minäkään, mutta joskus vaan on asioita joita edellytetään et ne hoidetaan ajoissa. Esimerkiksi studioaika. Se on ihan helvetin kallista aikaa. Puhutaan useista satasista (riippuu studiosta, mutta sanotaanko näin että lähtöhinta studioilla on sen 500€). Mää en oo jakanut niin paljon persettä rahasta, että mulla olis varaa heitellä satasia sinne tänne. Siksi pyrinkin olemaan ajoissa sovituissa paikoissa. Sekin on toisen ihmisen arvostamista.



Noh, meidän bändin pojat oli ajatellut, että Tuksu on harjoitellut biisiä, mutta eihän se ollut. Minut ja Tuksu laitettiin äänityshuoneeseen ja yritettiin ensin niin. Mun piti laulaa Tuksulle taustaa....mutta Tuksulla ei ollu mitään käsitystä miten koko biisi menee eli aluksi Tuksu ei kyennyt laulamaan yhtään mun kanssa...ja sehän ei ollut tarkoitus että minä laulaisin biisin vaan Tuksu (ja minä taustalla). Tuksulle oli kyllä annettu taustanauha ja sanat harjoittelua varten, mutta ilmeisesti harjoitteluun ei ollut ollut aikaa kaiken sen glamourin elämän keskellä. Tuksu yritti kovastikin laulaa, mutta aina meni vaan nuotinvierestä tai muuten vaan päin per...honkia. Tuksu yritti selittää että "käytetään autotunea", mutta eihän silläkään voi korjata kaikkee. Ei esim. sitä että laulaa nuotinvierestä. Oon muistaakseni nähnyt jonkun videon, missä Tuksu "hönkii" ja esittelee itseään äänitysstudiolla. Se on nauhotettu just siellä studiolla. Se on tietysti myös feikkausta...eihän se niin mennyt !

Päätettiin sitten tehdä niin, että laitettiin mikki sinne miksaushuoneeseen ja yks meidän bändin jäsenistä (joka on mieletön laulaja/muusikko/rumpali/kosketinsoittaja/laulunopettaja) alkoi auttamaan Tuksua laulaan biisi "narulle". Hei JOhanna-biisi saatiin nauhalle lause kerrallaan. Meidän bändin jäsen lauloi ensin Tuksulle osion miten se pitää laulaa ja Tuksu heti perään nauhalle. Jossain vaiheessa biisi saatiin sitten kokonaisuudessaan nauhalle. Mää pääsin laulaan taustaa siihen ja erilaisia taikoja siihen tehtiin, että biisi saatiin kuulostamaan niinkin hyvältä. Moni ei varmaan edes tiedä, kuinka paljon miksauspöydällä pystytään muuttamaan ääntä tai jos vaikka laulettu raita laitetaan monta kertaa "päällekkäin" laulu kuullostaa vahvemmalta ja paremmalta ym. ym. ! Sanon aina miksaajia taikureiksi...ne tekee ihan mieletöntä duunia !



Vietettiin jonkin verran aikaa myös studion yläkerrassa. Kun vaikka kitaristi nauhotti oma osuuttaan niin siinä on sitten aikaa juoruilla. Siellä studion yläkerrassa oli sellaset nukkumatilat ja keittiö. Kyllä me siellä juotiin siideriäkin (ja kaljaa). Tuksu kirjoitti siellä Seiskan blogiaan ja kyseli multa miten kirjoitetaan kieliopillisesti oikein joitain lauseita ja esim. RayBan aurinkolasimerkin oikeinkirjoitus tuotti ongelmaa Tuksulle. Tuksulle oli tärkeetä saada sanat oikein, koska "näädät puuttuu aina kaikkeen". Kyselin näistä kuuluisista "näädistä" Tuksulta ja Tuksu vaahtosikin asiasta paljon. Itseasiassa joka ikinen kerta kun nähtiin Tuksun kanssa, hän mainitsi jotain näädistä. Tuksu myös kertoi, että on sillä hetkellä Facebookissa salanimellä...Jossefiina Nieminen tais olla nimi. Mää ihmettelin et miks ihmeessä, niin Tuksun mielestä se oli hauskaa kun sai höynäyttää näätiä. Kysyin kerran Tuksulta, että miksi välittää niin paljon mitä siitä kirjoitetaan. Sanoin monesti, että "anna niiden näätien olla", mutta Tuksulle oli tosi tärkeää tietää mitä hänestä kirjoitetaan. Tuksu seuras keskustelupalstoja ja kommentoi sitten niitä. Mun mielestä Tuksu on sanonut jossain ettei seuraa esim. Hymyn keskustelupalstoja, mutta voin kertoa et kylläpä vaan seuraa.



Siellä studion yläkerrassa Tuksu alkoi yhtäkkiä meikkaamaan ja samalla me kuvattiin sellainen haastis siinä. Tuksu meikkaili ihan pokkana vanhan meikin päälle ja siellä yläkerrassa ei ollu luonnonvaloa niin voitte varmaan kuvitella miltä sen naama näytti kun mentiin sitten valoisaan kevätiltaan ottamaan happea. Ihan ku lapsi ois käyny äidin meikkipussilla. Meidän bändin yks pojista sanoi, ettei oo eläissään nähnyt yhtä kammottavaa meikkinaamaa. Sitä oli ällöttänyt Tuksun huulikiille kun sitä oli ollut niin paljon ja se oli jotenkin venynyt huulten välissä. Mitä ikinä meidän bändin tyyppi sillä tarkoittikaan :) en väldee halua edes tietää. 

Tuksu oli iskenyt silmänsä myös yhteen meidän bändin pojista (vaikka oli naimisissa Arton kanssa ja Arto studiolla mukana) ja lähettikin terveisiä jälkeenpäin tälle meidän bändin jäsenelle. Valitettavasti siitä ei seurannut vuosisadan rakkaustarinaa ;). Eikä yhtään mitään muutakaan.



Ihmettelin myös samalla studiokerralla sitä, että miksi Arton piti mennä Tuksun kans vessaan. Ensin ajattelin et ne menee panemaan sinne, mutta kävikin ilmi, että Arto oli Tuksun paskaseurana :) . Mulla on ollut kaverit vessassa odottelemassa joskus alle kouluikäisenä...mutta että kolmikymppisenä...!



Ehkäpä mää seuraavana kerron mitä tapahtui yhden keikan jälkeen takahuoneessa. Tää kertomus löytyy myös siitä Tuksun paljastuskirjasta, mutta jaan sen nyt myös täällä. Kerron aluksi hieman taustaa meidän bändistä.

Meidän bändi on huumoribändi ja meillä lentää läppä aikalailla kun ollaan yhdessä. Tehdään toisille tahallaan kiusaa ja nauretaan sit yhdessä kaikelle. Kakkakepponen on meidän bändissä tuttu juttu (älkää kysykö mikä se on :) ) ja ollaan esimerkiksi pidetty laattauskisoja kun porukkaa on yrjöttäny yhtäaikaa. Tiedän, että monikaan ei ymmärrä näitä juttuja, mutta ollaan oltu 16 vuotta kimpassa niin meille on kehittunyt sellainen omanlaatuinen huumori ja tapa tolloilla yhdessä. Onhan se lapsellista joo, mutta ollaankin todettu, että muutenhan me ollaan ihan tavallisia työssäkäyviä isäntiä ja emäntiä. Mutta kun keikkabussiin astutaan niin siinä vaiheessa jää "aivot narikkaan" ja bilevaihe menee päälle. Meidän bändin sisällä on yksi sääntö joka koskee kaikkia: huumeita ei hyväksytä. Se ei oo tuottanut vielä koskaan kenellekään meistä ongelmaa. Joskus ollaan kuultu jotain huhuja meistä, mutta ollaan kyllä aika hyvin aina tiedotettu ettei meitä saa yhdistää niihin, koska meillä ei oo oikeesti tekemistä sellasten asoitten kans. Me kaikki tiedetään että me kyllä saatetaan läträtä alkolla mut pillerit&muut huumeet ei oo koskaan kiinnostanu meitä. Tuolla musiikkibisneksessä ja muutenkin noissa "piireissä" pyörii kaikki maailman huumeet ja mömmöt. Mutta kukaan ei pakota sua ottaan niitä.

Mut takas kesään 2011 ja erään keikkapaikan takahuoneeseen. Oli ihan hullun kuuma kesäpäivä. Lämmintä oli joku +25 ja me oltiin hikoiltu ool dei. Mää kävin sit ostaan kaupasta vauvantalkkia, koska se on ihan huippuhyvää iholla kun on helle. Se vie sen ihon nihkeyden pois. Nooh...keikka oli ohi ja oltiin takahuoneessa vielä juomassa sidua ja kaljaa. Alettiin sitten pelleileen bändipoikien kans sillä talkilla. Heiteltiin sitä naamaan (nenän alle) hirveet kasat ja otettiin valokuvia. Yks kuva on sellanen et yhellä meistä on puoli naamaa siinä talkissa. Naurettiin sitä(kin) aika paljon. Mää oli laittanut sitten siitä talkista viivoja pöydälle (silleen niinku elokuvissa ne kokkeliviivat juu nou) ja ne sitten jäi siihen. Meni jonkun aikaa ja takahuoneessa oli sitten vaan minä ja mun bändikaveri. Jotain naurettiin siinä ja yhtäkkiä Tuksu tulee sinne ja katsoo niitä viivoja ja kysyy saako se vetää ne. Mää katon mun bändikaveria (joka on mun bestis by the way) ja se kattoo mua ja mää kuulen sanovani "et siitä vaan". Tuksu vetäsee ne vauvantalkit nokkaan, nousee ja toteaa vaan "Miamissa on kyllä parempaa". Olin kuolla naurukohtaukseen siinä. Tai siis siihen etten voinu alkaa nauraa. Katoin mun bändikaveria ja näin että sillä on sama tilanne. Voi vittu, mulla oli tulla myöhemmin kuset housuun ku naurettiin sitä niin paljon. Se tilanne oli ku jostain komediaelokuvasta :). 



Yhdellä toisella keikkapaikalla oli sitten vähän paskemmat fiilikset keikan jälkeen. Tuksu oli raahannut mukanaan keikkapaikalle "hovinsa", en muista edes ketä kaikkia siihen kuulu mut ei kai sillä oo väliä. Tuksun "hovihan" aina muuttuu sen mukaan ketä on parasta "lypsää" sillä hetkellä. Meidän bändijätkiä vitutti kun takahuoneessa laukkas ihmejengiä. Se on oikeesti ärsyttävää kun yrität keskittyä tulevaan keikkaan niin siellä on on niitä Tuksun perseennuolijoita juomassa bändille kuuluvia juomia (aina voi tarjota ilmasia juomia, mutta joku roti sentään siinäkin hommassa).  Ja koskaan ei sitten tiedä kuinka luotettavaa porukkaa tää "hovi" on. Siis että lähteekö lompakot ym. arvokas niitten mukaan.Yks niistä perseennuolijoista kuitenkin alko soittaan suuta ja kukaan meidän bändin jätkistä ei jaksanu lähtee mukaan siihen juttuun. Joku pojista kävi vaan sanoon portsarille, että tulee hakeen sen jätkän pois. Tuksu alko mäkättään et ei sen tarvii lähtee, mut portsariakin ilmeisesti alko ärsyttään niin paljon et se halus sen jätkän ulos sieltä baarista. Siitä tuli kauhee show. En enää muista tarkkaan mitä siinä tapahtu, mut se jätkä heitettiin ulos baarista ja sitä oli kantamassa ulos kaks portsaria. Loppujen lopuksi se jätkä joutu ambulanssilla sairaalaan. Muistan vaan sen, että kun se jätkä oli heitetty ulos niin Tuksu vaan jatko kylmänrauhallsiesti juomista. Sitä ei enää kiinnostanu vaikka se jätkä joutu sairaalaan. Eikä sitä enää näkynyt Tuksun "hovissa" sen jälkeen.

Sen opin Tuksusta ettei sillä kyllä oo mitään bisnesälyä. Tai, että miten asioita hoidetaan. Tuksuhan toitottaa tuolla lehtien palstoilla kuinka hän on "street smart" ja jne. mut oon kyllä todellakin eri mieltä tästä asiasta. Tuksu ei lukenu meidän tekemää sopimusta (koska ei jaksanut kun siinä oli paljon tekstiä) vaan sanoi vaan, että keikkamyyjä tarkistaa sen ja sit hän laittaa nimen alle. Ja ne Seiskan sopimuspaperit...sillä oli kaikki ne laukussaan, sinne vaan taiteltuna...nuo sopimuspaperit on kuitenkin monesti salaisia niin Tuksu vaan kanniskelee niitä mukanaan. Ja kun rouvalla on vielä tapana hukata tavaroitaan...vaikkakin lehdissä se aina ilmoittaa kuin siltä on varastettu "se ja se". Uskokoon ken haluaa.



Yhden keikan jälkeen se alko vaatimaan keikkapalkkiotaan heti maksettavaksi. Me yritettiin selittää sille, että se palkkio tulee meidän bändin tilille ja siitä me sitten maksetaan sille oma osuus, heti verojen jälkeen. Loppujen lopuksi Tuksu teki siitä niin ison metelin, että meidän oli pakko keikkapaikan tyypin kans sopia, että se maksaa Tuksulle käteen oman osuuden ja meille tulee normisti se meidän tilille. Voin vaan kuvitella kuinka paljon Tuksu makso veroa siitä palkkiostaan :) ... voin vaikka syödä omaa paskaa jos se siitä jotain maksoi :) !

Viimeinen yhteinen keikka meillä oli Kokkolassa, KokkolaRockissa. Meidän yhdellä bändinjäsenellä oli silloin polttarit samalla ja Tuksu antoikin polttarisankarille kunnon lähisylitanssin. Tuo alla oleva kuva varmaan kertoo aika paljon siitä :). Kuvan levittäminen/kopioiminen on kielletty !


kuva: jounilehmusvuori.blogspot.com

Tuksu ja Arto (ne oli taas silloin yhdessä) tuli koiransa Nassun kanssa hotellille missä meillä oli illalla keikka. Me muut mentiin tekemään soundchekkiä ym. ja Tuksu & Arto painui hotellihuoneeseen. En muista paljonko kello oli kun mua pyydettiin menemään hakemaan Tuksu & Arto alas takahuoneeseen. Arto tuli mua vastaan ja mentiin yhdessä sitten heidän huoneeseen. Tuksu selitti silmät loistaen kuinka sillä on ihan hulluna faneja siellä Kokkolassa. Ja että kaks fania oli ihan etsinyt heidän hotellihuoneen ja halus tulla jutteleen idolinsa kanssa. Mun mielestä siinä haiskahti heti jotain. Tuksu on jännällä tavalla sinisilmäinen. Tuksua ei tarvi kuin hymyillen kehua kauniiksi niin se on heti parasta kaveria. Nuo hotellihuoneen "fanit" paljastu sitten myöhemmin näädiksi ja Tuksu oli ihan raivoissaan asiasta.

 Mulla oli koko kesän ajan sellainen "erilainen" suhde Tuksuun. Mää en antanut sen komennella mua, puhuin monesti sille "järkeä päähän" (ilmeisesti huonolla menestyksellä) ja väittelinkin kerran sen kanssa (ja ihme kyllä, Tuksu anto periksi...ehkä siksi, että mää olin kuitenkin oikeessa). Jotenkin munsta tuntui, että Tuksu jollain asteella arvosti mua. Mää en nuollu sen ahteria (enkä kyllä muutakaan paikkaa :) ja en päästänyt sitä mun lähelle vaan pidin sellaisen "hajuraon" siihen koko yhteistyön ajan. 

Tuksu on yksinäinen. Sillä ei oikeesti oo kavereita. Mutta en kyllä yhtään ihmettelekkään, koska se käyttäytyy niin sikamaisesti ihmisiä kohtaan. Välillä mää oon ihan raivona Tuksun tyhmyydelle ja en kestä sen typeriä selityksiä. Mutta ihan jos rehellisesti sanon niin, kyllä minä loppujen lopuksi toivon kaikille ihmisille vaan hyvää. Koska kun laittaa hyvän kiertämään niin se tulee tuplasti takaisin.


Mietin mun viimeisiä sanoja ja päädyin tähän surullisen kuuluisaan lauseeseen:

MAY ALL YOUR DREAMS COME TRUE :) !!!


p.s. kaikki muut kuvat Professori Heikkerön omistuksessa paitsi tuo yksi, missä on mainittu kuvaaja

Kommentit

  1. Tulin tanne lukemaan Tuksun sekoiluja mutta taytyy sanoa etta kirjoitat tosi hyvin, naita lukee mielellaan.Enka usko hetkeakaan etta teet tata huomion tai rahan vuoksi.

    OL

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Upeaa, rehellistä tekstiä, makeita kuvia ja isänikin on täysin samaa mieltä. T. Nipa Näätä

    VastaaPoista
  3. Oot sitten halaillut Aertoa? Kun ei vaan ois Glamourpöpöjä tarttunut.
    Testeihin MARS :D :D. Kiva oli lukea, oot mukavan positiivinen ihminen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uin desinfiointiaineessa aina noiden keikkojen jälkeen ;)

      Poista
  4. Heikkerö on ihan hyvä lavabändi - ja jossain vaiheessa aioin teettää T-paidan teidän potrettikuvasta jossa Tuksu leijailee edessä puoli metriä maanpinnan yläpuolella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa hyvä idea :) ...jos tulee lisää hyviä t-paitakuvaideoita mieleen nii heitä meiliä :)

      Poista
  5. Hei! Hyvin kirjoitettu ja arvostan eli hattua nostan sinulle ja kavereillesi sekä otan osaa kokemuksistanne glämourin ytimessä.

    Tätä en ihan ymmärtänyt mitä tarkoitit?

    Oon muistaakseni nähnyt jonkun videon, missä Tuksu "hönkii" ja esittelee itseään äänitysstudiolla. Se on nauhotettu just siellä studiolla. Se on tietysti myös feikkausta...eihän se niin mennyt !

    Jos viitsit niin tarkenna.

    VastaaPoista
  6. Erinomaisen hyvin ja sujuvasti kirjoitettu teksti! Suuret kiitokset, kun avasit glamourin ydintä näin taitavasti ja pitkästi! Hyvää kesää!

    VastaaPoista
  7. se on varmaan tuksu ite ollu kommentoimassa noita törky kommentteja :D hatun nosto että oot jaksanu tuksun seuraa noinkin kauan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sorry nyt mutta, emme me kaikki sentään elä sillä, että saa julkisesti solvata ja arvostella jotakuta !
      Ja blogin pitäjälle sanoisin , että itse olen tehnyt liki 10v päihdepsyk. puoelella töitä ja sitä ennen pelkästään psykalla ja mietin millä ihmeen koulutuksella sinä siellä töitä olet tehnyt?
      Onneksi olet sen sitten kaiketi lopettanut, hoitotyöhön et ainakaan sovellu tuolla asenteella. :(
      Ja jos et julkisuutta toisen kärsimyksillä ja ongelmilla/sairaudella omasta mielestäsi hae, miksi sitten edes kirjoitat asioista julkisesti?

      Poista
    2. Huomasin tämän tekstin vasta nyt! Kuinka hankalaa on ymmärtää se, että me ei bändinä tiedetty Tuksun alko eikä mt ongelmasta vasta kuin keikat jne. oli sovittu. Oltiin kyllä kuultu huhuja kyseisistä asioista mutta ne valkeni meille totaalisesti vasta yhteistyön aikana!?! Toisekseen, mikäs se sinä olet arvioimaan mun koulutuksen pätevyyden tai sen, millainen olen töissä? Eihän nämä kirjoitukset liity mitenkään mun asenteeseen työelämässä. Ja toisekseen, olen edelleenkin sossualalla ja teen työtäni sydämestä ja tiedän olevani hyvä siinä. Älä sinäkään tuomitse minua blogikirjoituksen perusteella.... ! Tuohon julkissuusjuttuun en edes jaksa vastata mitään sen kummempaa kuin, että kirjoitimpa sen minkä halusin sanoa kokemuksistani tuona kesänä...näitä ei oo, todellakaan, pakko lukea :)

      Poista
  8. Video löytyy tuosta linkistä:

    http://www.youtube.com/watch?v=4WstxNteA0E

    Tuossa videossa se esittää et se muka olis joku ammattilainen....mut eihän siitä laulusta mitään tullu...


    p.s. katsoppas Tuksun meikinmäärää tuossa videossa.....se ei ollut vielä edes meikannut...se lisäs myöhemmin semmoset sotamaalaukset naamaan et ei paremmasta väliä :/ ... siis tietenkin tuon meikin päälle !!!

    VastaaPoista
  9. Kiitos tästä, varsin loistavaa settiä – ja erinomaisesti kirjoitettu.

    VastaaPoista
  10. Juuri edellä luettelemistasi syistä jaksaa ihmetyttää miten kukaan tahtoo tehdä levyn Tuksun kanssa. Eikö ammattilainen jo Lööppijulkkistakin muutaman tahdin kuunnellessaan kuitenkin heti havaitse että laulutaito loistaa poissaolollaan ja yleinen musikaalisuus on Jollaksen pinkillä brätziprinsessalla hänen tanssitaitonsa tasoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tutkimattomat ovat Professori Heikkerön tiet. Joskus sitä vaan tekee tyhmistä känni-ideoista totta ja miettii sitten jälkikäteen että tulipahan sitten tuollaistakin kokeiltua.Elämää tää vaan on, ei sitä tarvi niin vakavasti ottaa ;) ;)

      Poista
  11. Moikka, tosi hyvää tekstiä! Tykkään kun olet rehellinen :) et yhtään vaikuta siltä, että rahan takia kirjoittelisit: puuttuu feikkilaukku/-tissikuvat ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinaatko et Tuksusta puuttuu feikkilaukku-ja tissikuvat ?...vai että minusta ?...jos oikeen vaadit niin voin ottaa itsestä tissikuvia : ...NOT!!! ;) ;)

      Poista
  12. Olen itse mt / päihdealalla. Ymmärrän hyvin, että sa haluat jakaa näitä kokemuksiasi " Tukevaisista". Voisihan tätä sanoa pään tyhjentämiseksi. Ja hyvä niin. Minustakaan; et todela kirjoittele pahantahtoisesti, vaan teet ihmisille selväksi, että Johanna Mia Marin kanssa elämä on todella vaikeaa. Oli suhde työ tai kaveruus.

    Kiitos kirjoituksistasi. Jos Jossu uhkailee...toisesta sisään- toisesta ulos : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oon koulutukseltani sosionomi amk ja syvensin opintojani sillon aikoinaan päihde-ja mielenterveystyöhön, joten voisin kuvitella ymmärtäväni jotain noista Tukiaisten ongelmista. Vaikka kyllä niiden ongelmat näkyy vaikkei koskaan ois aihetta opiskellutkaan.En todellakaan oo kirjoittanut pahantahtoisesti Tuksusta, vaan jos nyt jotenkin analysoin tätä mun tarvetta kirjoittaa näistä asioista,niin se on varmaan se "ihmetys" mikä mulla päällisin puolin tulee mieleen Tuksusta.Että miksi se Tuksu käyttäytyy noin? Miksi se on niin kusipää kaikkia kohtaan? Miksi se kuvittelee että KAIKKI on sille kateellisia? Miksi se ei ymmärrä hakeutua hoitoon? Miksi se ei ymmärrä, että se ei enää oo xs kokoa ja sen elämä ei oo glamourista ? argh!

      Onhan se selvää, että sillä flippaa päässä. Ja että se ei todellakaan oo pitkäikäinen tuolla elämäntyylillä...jos Tuksu ei hae apua niin se vielä vahingossa ottaa yliannostuksen lääkkeitä tai sitten tahallaan :(

      Tuksun ongelma on se, että hänellä itsensä mielestä ei ole ongelmaa vaan ongelma on kaikilla muilla :(

      Poista
  13. Johanna (mutta ei Tukiainen)28. kesäkuuta 2013 klo 11.54

    Hah hah, huvittavasti kirjoitettu nää jutut (siis hyvässä mielessä huvittavasti kirjoitettuja ja humoristisia.) Näitä lisää!

    VastaaPoista
  14. Mä varmaan lukeudun niihin näätiin. ;) Tuksu juttujen (loistavasti kerrottu) takia tänne eksyin ja koukkuun jäin kirjoitustyyliisii. Oon kohta lukenenut kaikki bloggaukset ja tykkään kovasti ;)

    VastaaPoista
  15. No, eipä kovin fiksulta kuulosta kirjoittajan ja kumppaniensakaan toiminta. Jos ivaa toisen "paskaseuraa" ja heti perään kertoo omista "laattakilpailuistaan" ja muusta naurettavasta ja mauttomasta menosta niin eipä kauheasti kannata toisia alkaa arvostelemaan. Eipä kovin fiksulta porukalta vaikuta - ihan samaa tasoa solistinsa kanssa näyttää olevan, polttareineen ja laattakilpailuineen ja vauvantalkkijuttuineen. Todella hauskaa. Ei kerro paljon omasta fiksuudesta ylipäänsä ivata ja naureskella ihmistä, jonka kanssa kuitenkin yhteistyö maistunut tai ylipäänsä toisten naureskelu, kertoo taas porukasta itsestään aikalailla, ennemmin surullista koko poppoon touhut.

    VastaaPoista
  16. Mua kiinnostaa tässä se, että riisun Johannassta kaikki lainvastaiset vivahteet pois ja keskityn vain ilmiöön. aivan ihmeellisen kiehtovaa, varmasti huumeeksi lukiteltavaa. Kertoo enemmän kirjoittajasta ja lukijasta, kuin kohteesta. Seuraan tätä kuin televisiosarjaa, ei tämä ole todellista. Miksi ihmeessä te provosoidutte ja arvostelettel Eikö vain voisi kritiikittömästi olla tuollainen, eikö? Pelottaa, jos tämä joskus lopuu...

    VastaaPoista
  17. Kiitos tästä rehellisestä teksistä. Tästä tuli hyvälle mielelle, koska se oli kirjoitettu hyväntahtoisesti. Asia tuli kuitenkin selväksi. Ihan paras oli tietenkin tuo "Miamissa oli parempaa".

    Luin tämän jo toista kertaa, pari vuotta sitten viimeksi, mutta jaksoi naurattaa taas. Prof. Heikkerön motiivit yhteistyöhön eivät ihmetytä minua yhtään. Jos huumorilla tehdään, niin sitten huumorilla tehdään. That's it. Vaikka Tunkeron kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin palasin näihin teksteihini ja luin mitä olin tänne tuhertanut. Tuli taas elävästi mieleen se vitutus minkä tuo Tuksu aiheutti sinä kesänä.Nuo tapahtumat tapahtui siis vuonna 2011. Ajatteleppa mihin tilaan Tuksu on saanut itsensä kaiken tuon jälkeen? Antaa mennä kun on alamäki, sanoi eräs viisas oululainen keittiöfilosofi :).

      Poista
  18. Kiitän, kumarran ja pokkaan. <3
    Melkoinen alamäki jatkunut näihin päiviin. Mutta Tuksun asenne tuntuu olevan yhä sama.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit