Tuksu. Season 1 episode 1.

Oon mietinyt pitkään kirjoitanko aiheesta nimeltä; Tuksu. Mun ajatukset on tosi ristiriitaisia tuota ihmistä kohtaan. 

Ehkä mun pitää vaan aloittaa alusta.

Oon aiemmin kertonut, että kuulun bändiin ja ollaan tehty Tuksulle biisi ja keikkailtu sen kanssa kesällä 2011. Glamour Tour :) ! Saatiin mun bändikaverin kanssa idea pyytää Tuksua meidän kanssa yhteistyöhön. Noh, saatettiin olla hieman huppelissa kun tuollainen mieletön idea saatiin :), mutta kun rattaat on laitettu pyörimään niin silloin niitä ei voi pysäyttää (tai : antaa mennä kun on alamäki). Kerrotiin Tuksulle, että meillä on biisi melkein valmiina ja sanoituksia haetaan vielä. Tuksuhan tunnetusti rakastaa glamouria joten Tuksu halus että sanat jotenkin käsittelee sen glamourelämää. Ei muuta kuin töihin.



Ihan ensimmäinen tapaaminen Tuksun kanssa tapahtui jossain baarissa, oiskohan ollut pohjanmaalla jossain.Tuksu oli siellä keikalla ja me sovittiin, että nähdään ja jutellaan siellä lisää tulevasta yhteistyöstä. Mentiin paikalle ja Tuksu oli syömässä siellä. Mukana oli Arto ja BB-Henna. Tuksun ja Arton häät oli tulossa eli elettiin aikaa tammikuun loppu 2011. Arto ja Tuksulla oli jotain riitaa (oho!) ja Arto lähti siitä baarin puolelta jonnekin karkuun Tuksua. Tuksu oli hädissään ja komensi jotain miestä siitä lähtemään Arton perään ja katsomaan ettei Arto häviä jonnekin teille tietymättömille. Sen jälkeen Tuksu alkoi itkemään ja painoi päänsä mun olkapäätä vasten. Olin siinä, että "hä"? Silittelin sen päätä ja kysyin mikä sitä vaivaa. Tuksu kertoi, että he on menossa naimisiin Arton kanssa, mutta kaikki on päin persettä ja Tuksu ei voi perua häitään. Juu nou, se oli allekirjottanut jotain sopimuksia niin se ei sen takia voinut perua häitä. Tähän väliin pakko mainita, että kiitos itselleni etten oo hakeutunut koskaan mihinkään "piireihin" tai glamourtähdeksi. En vois koskaan mennä rahasta, sopimuksen takia jonkun muun asian joka ei lähde sydämestä takia naimisiin. Minä menen naimisiin rakkaudesta. Tuo "kohtaus" oli ainoakerta kun näin/koin Tuksun jonkin asteen inhimillisyyden.

Tuolla Tuksun keikalla oli mukana myös BB-Henna ja ainut asia mitä voin tytöstä sanoa on: ei oo kaikki muumit laaksossa :). Hennan ruotiminen jääköön tuohon. Nyt puhutaan Tuksusta.



Seuraava tapaaminen olikin Jyväskylässä. Tuksu ja Arto oli mennyt naimisiin. Tuksu ja Arto oli riidoissa eikä Artoa näkynyt missään. Ja Tuksu oli lähdössä keikan jälkeen taksilla Helsinkiin, koska Seiska oli maksanut Tuksulle häämatkan ja velvoitti tulemaan maksetulle lennollle. Tuksu ei siinä vaiheessa edes tiennyt mihin on menossa, mutta toivoi vain ettei Seiska oo ostanut matkaa sille Afrikkaan. Koska Tuksu ei omien sanojensa mukaan haluaisi enää ikinä mennä sinne. Sitten tulikin pitkä tarina malariasta, minkä Tuksu oli saanut Afrikan matkaltaan. Tuolla keikalla oli mukana Tuksun sisko Julia. En halua haukkua Juliaa, mutta kyllä sille se ryyppääminen on jonkun asteen aukon päähän tehnyt. Julian puheet ja tulevaisuudensuunnitelmat oli jotenkin...hmmm...lapsen tasolla. Mietinkin silloin, että olenko minä jotenkin aikuinen & tiukkapipo vai onko Julia jotenkin "hidas". Päädyin jossain vaiheessa tuohon Julian hitauteen.



Seuraavaksi oli vuorossa kuvaukset Oulussa. Tuksu ja Julia olivat menossa keikkailemaan Kiiminkiin, joka on ihan kivenheiton päässä Oulusta. Tuksu ja Julia tulivat meidän bändin saunatiloihin, jossa mietimme kuvauksia ja odottelimme kyytiä kuvauksiin. Meikkailimme ja juttelimme. Julialla oli mukanaan oma koira, Bonzo. Koira oli ihana mutta ei ollut oppinut sisäsiistiksi. Bonzo vetäskin paskat eteiseen ja kun yks mun bändikavereista huuteli Julialle, että "sun koira pasko eteiseen" niin Julia ei tehnyt elettäkään että ois tullut siivoamaan paskat pois. Joku meistä ne sitten siivos, koska eihän niitä ois siihenkään voinut jättää. Sanotaanko näin, että ihmettelin Julian käytöstä, koska itse en missään tapauksessa kehtaisi käyttäytyä noin. 

Lähdimme kuvauspaikalle (siitä laajempi juttu tulevassa Tuksun "paljastuskirjassa") ja otimme kuvat. Tuksulle oli suunniteltu musiikkivideo, mutta aina asiat ei mee niinkuin ne on suunniteltu. Musavideonkuvauksiin ei jäänytkään aikaa niin jotain piti keksiä ja nopeasti. Ei muutakuin Tuksu istumaan autoon (kuvauksissa käytettyyn amerikanrautaan) ja kamera pyörimään. Naurettiinkin myöhemmin bändin kanssa, että "tulipa sitten tehtyä varmasti maailman ainut euron maksava musavideo" :) ! Samalla kerralla, meidän toisen tanssitytön antibiootit oli varastettu sen laukusta. Ja syyttäväsormi osoitti Juliaan. Julia oli ollut yksin yläkerran huoneessa missä kaikkien laukut ja vaatteet oli. Ne antibiootit oli tarkoitettu erittäin pahaan ientulehdukseen ja niiden kanssa ei missään tapauksessa ois saanut juoda alkoholia. Mutta toisin kävi. Joku on saattanut kuulla tarinan: Julia,Julian sammuminen autoon sekä housuun paskominen ??? Eli...Julia oli tosiaan pöllinyt ne antibiootit ja vetänyt tietysti helvetisti viinaa koko illan, sammunut esiintymispaikan takahuoneeseen ja baarin henkilökuntaan kuulunut tyyppi oli lähtenyt viemään yöllä tyttöjä Ouluun hotelliin. Kun tyyppi oli saanut tytöt autosta ulos niin hän oli huomannut paskatahran(tai oikeastaan ensin hajun)autontakapenkillä. Hän oli sitten katsonut Tuksun ja Julian perään niin Julle housut ihan paskassa raahautuu hotelliin sisälle. Mitä opimme tästä? Älä koskaan jätä lompakkoa, lääkkeitä tai mitään muutakaan rahanarvoista Julian lähelle. Ne katoaa nopeasti Julian taskuihin.


kuva: jounilehmusvuori.blogspot.fi

Ihan tähän väliin tämmöinen välihuomautus. En tiedä ketään muuta suomalaista artistia (vaikka kyllä Tuksusta tai Juliasta ei artistia saa tekemälläkään) joka käyttäytyisi noin. Pölliä nyt OMALTA bändikaverilta (vaikka Julia nyt ei varsinaisesti bändiin kuulunutkaan...vaikka mukana roikkuikin) ! Ja ihan ilman mitään syyllisyydentuntoja. Koska tästä asiasta kuitenkin puhuttiin Tuksulle ja Julialle niin Julia ihan pokkana kielsi kaiken. Kyllähän tuo niiden käyttäyminen kertoo valitettavasti niiden aivojentoiminnasta, päihdeongelman laajuudesta, luotettavuudesta ja hyväsydämisyydestä. Kesänkeikkojen ajan pidettiin bändin kanssa omat lompakot visusti piilossa Tuksulta ja Julialta. Ihan sairasta :) !!!

EPISODE 2 Coming soon, stay tuned :)

Tässä siis Professori heikkerön Tekemä biisi "Hei Johanna" ja euron musavideo olkaa hyvä :)



p.s. pakko tunnustaa yks juttu...en oo koskaan katsonut tuota videoo loppuun asti ;)




Kommentit

  1. Lisää todellakin =D!!!!!

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että totuus tulee julki. Hyvin kirjoitettu!

    VastaaPoista
  3. Järkyttävää JOhanna Tukiainen herjausta ja vihaamista! Myösen kirjoittajan kateellinen Jullia Tukiainen herjaus itkettää kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HUH hahheijaa.... Laupias samaris siskokset!!! Ei he koskaan, aina kaikki muut.... :(

      Poista
  4. Kiitos tästä ja kiitos lisää :P

    VastaaPoista
  5. kuinka han totta, onko nämäkin laalaa-maasta Jouni Lehmusviori?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en ymmärrä sun kysymystä? Muotoilisitko sen jotenkin paremmin :)?

      Poista
  6. Jes, kiitos tästä. Ja lisää totuutta, please;)

    VastaaPoista
  7. Lisää. Hyvä Sarppa.
    t:Työmies

    VastaaPoista
  8. Onhan se tietysti surullista, että kun blogin kirjoittaja itse ei sitten saanutkaan sitä julkisuutta mitä kaipasi, päätti ruveta huomiohuoraksi ja hakea sen julkisuuden toisen kustannuksella. On samantekevää ovatko tarinasi totta vai keksittyjä ne ovat silti ala-arvoisia ja jos joku sinusta tekisi samanlaista tarinaa mitähän siihen tarinaan päätyisi? Oletko itse ajatellut sitäkään faktaa, että olit tekemisissä vakavasti päihdeongelmaisten ihmisten kanssa, joilla rasitteena vielä MT-ongelmia ??? Sairaiden kustannuksella on aina kivaa leikkiä vai mitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomiohuora? Minäkö? Apua, senkö kuvan sinä näistä mun kirjoituksista saat? En minä todellakaan ole kirjoittanut näitä kokemiani asioita siksi, että saisin julkisuutta tai rahaa tai seläntaputuksia ! Olen jo aiemmin kirjoittanut, että tämä tuli aivan puskista, että näitä on täällä käyty lukemassa tuhansia kertoja ! Kirjoitan tätä blogia itselleni ja kavereilleni, jotta ne ympäri Suomea asuvat kaverit tietää mitä mulle kuulu :) Pitääkö mun nyt laittaa tää blogi yksityiseksi, koska olen niin paha ihminen että olen kirjoittanut Tuksusta ? Anteeksi rouva/herra anonyymi kun kirjoitin Tuksusta !!!

      Olen myös sanonut sen, että minua on marinoitu erilaisissa keitoksissa mun elämän varrella ja olen kyllä niistä OPPINUT jotain...on kuules kyyneliä vuodatettu, sydän ollut pirstaleina ja oon ollut hukassa tässä elämässä. Toivoisin, että Tuksu oppisi joskus jotain..nöyrtyisi ja tunnustaisi ITSELLEEN, että möhlinyt ja pahemman kerran. Minä olen elämässäni omat demonini kohdannut ja selvinnyt. Toivoisin oikeasti, että Tuksukin kykenisi siihen!!!

      Puolustukseksi voin vielä sanoa sen, etten tiennyt (eikä kukaan muukaan bändistä) että Tuksun päihdeongelma oli/on niin todellinen kuin se on. En myöskän tiennyt hänen MT-ongelmastaan (itseasiassa kuulin sen vasta nyt, kun kirjoitit siitä) vaikka kyllä "epävakaa" kuvaa Tuksua hyvin.

      Toivon sulle, anonyymi, mukavaa sunnuntaita ja hymyillään kun tavataan :)

      Poista
  9. Mahtava blogi, kiitos että jaat tämän meidän kanssa.

    t.näätä

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit