Anna Nicole Smith

Mua on aina kiinnostanut ihmisten tarinat. Miten joku ihminen on päätynyt johonkin. Eniten ihmisiä (ja mua) kiinnostaa sellaset ryysyistä rikkauksiin tarinat. Pystyn arvostamaan ihmisiä, jotka on kovasti tehnyt töitä saavuttaakseen unelmat. Ja mua myös kiinnostaa sellasten ihmisten tarinat joiden elämässä on jotain traagista.


Halusin kirjoittaa postauksen Anna Nicole Smithistä, koska bongasin tuolta yhdeltä jenkkien juorupalstasivustolta, että Anna Nicolen elämästä on tehty elokuva (tv-elokuva). Mun mielestä Anna Nicolessa oli jotain traagista.

Anna Nicole Smith tunnettiin aiemmin nimellä Vickie Lynn Hogan, mutta Hollywood haluaa että nimetkin ovat Hollywoodmaisia, joten Vickien piti muuttaa nimensä. Siellä ei kuule mitkään Niina Niemiset pärjää. Nimessä täytyy olla ”sitä jotain”.




Anna Nicole Smith oli Playboyn ”playmate of the year”  vuonna 1993 ja esiintyi myös Guessin mainoksissa. Anna Nicole meni naimisiin vuonna 1985, 17 -vuotiaana. Anna Nicolen aviomies oli 16 vee. (Eli tulevaisuus näytti helvetin hyvältä…sitähän ollaan toooosi aikuisia tuossa vaiheessa). Anna Nicole synnytti pojan vuosi avioitumisen jälkeen ja pojalle annettiin nimeksi : Daniel Wayne Smith. Kun Daniel oli vuoden , Anna ja hänen silloinen aviomiehensä erosivat (oho, empä ois uskonut) ja Anna Nicole muutti Danielin kanssa Houstoniin. Anna Nicole työskenteli Wal Martissa (vähän niinkö Suomen Tarjoustalossa) ja sitten vuonna 1991 hän alkoi strippaamaan. Samalla hän aloitti myös näyttelijäkurssin ja otti laulutunteja. Vuonna 1992 Anna Nicole pääsi ensimmäistä kertaa Playboyhin ja loppu onkin historiaa.



Vuonna 1993 Anna Nicole tapasi öljymiljonääri J. Howard Marshallin strippiklubilla (Strippiklubin nimi oli Gigi’s) ja siitä alkoi seukkaaminen. Ikäeroa näillä oli 62 vuotta !!! Anna Nicole oli edelleen naimisissa nuoruuden rakkauden kanssa ja haki vihdoin avioeroa, joka myönnettiin samana vuonna. Anna Nicole ja J. Howard menivät sitten naimisiin heti seuraava vuonna 1994. J.Howard Marshall kuoli 13 kuukautta naimisiin menon jälkeen , 90 vuotiaana ja sen jälkeen alkoikin perintötaistelu, joka ei koskaan päättynyt (paitsi tietysti Anna Nicolen kuolemaan).




Anna Nicole käytti huumeita, läträs alkoholilla (eihän kyllä shamppaja oo alkoholia…eihän?) ja oli pahasti koukussa reseptilääkkeisiin (jihuu bentsot, nuo kaikkien päänsekottajien äidit ).

Muistan katsoneeni 2000 luvun alussa Annan omaa tv-sarjaa ja muistan kun ihmettelin, että miten se on lihonut niin paljon ja sitä, että se oli ihan järkyttävän sekaisin koko sen sarjan ajan.




Anna Nicole Smith synnytti tytön (Dannielynn nimeltään) lokakuussa 2006 Bahamalla. Kun hänen poikansa Daniel tuli katsomaan äitiään & siskoaan sairaalaan, Daniel sai kohtauksen ja kuoli äitinsä sairaalahuoneeseen. Kävi ilmi, että Daniel oli myös pahasti koukussa lääkkeisiin ja kuolema aiheutui lääkkeiden yliannostuksesta. En yhtään ihmettele, että Anna Nicole kuoli noin puoli vuotta myöhemmin. Olihan Daniel ollut hänelle kaikki kaikessa. Anna Nicole kuoli helmikuussa 2007 lääkkeiden yliannostukseen ja ilmeisesti tukehtui oksennukseensa. Surullista. Anna Nicolen kuoleman jälkeen käytiin oikeutta Danielynn tyttärestä. Anna Nicole oli ilmoittanut tytön isäksi silloisen poikaystävänsä Howar K Sternin, mutta oikeaksi isäksi osoittautui kuitenkin Larry Birkhead, joka siis kasvattaa nykyään tytärtään. Myöhemmin oikeutta on edelleen käyty Anna Nicolen entisen aviomiehen J. Marshallin perinnöstä ja loppujen lopuksi Danielynnille on tulossa mahtava potti perintöä. Oiskohan ollut semmoset 50 miljoonaa dollaria. Että siinä on sitten tytöllä mälläämistä :) !


Oon joskus miettinyt, onko siellä Hollywoodissa yhtään staraa joka ei olis johonkin aineeseen koukussa ?

Ja tiiättekö mitä.....Anna Nicolen tytär on 6-vuotiaana jo esiintynyt Guessin mainoksessa !!!! Toivottavasti ei tyttö lähden myöhemmin kulkemaan samoja polkuja mitä äitinsä ja veljensä kulki (tarkotan tällä nyt sitä huumehörhöistä elämää). Onhan tuo Danielynn kyllä söpö tyttö ja on siinä ihan selvästi äitinsä piirteitä.



Minä odotan myös sitä Anna Nicole Smithistä kertovaa leffaa. Oon kuitenkin sen verran herkkis et varmaan muutamat kyyneleet tulee tirautettua kun sen leffan sitten joskus katson. Vaikka itsehän ihminen tekee sen päätöksen, että alkaako vetämään kamaa tai lääkkeitä ja alkoholia, mutta silti jotenkin mua vaan jotenkin säälitti Anna Nicolen kohtalo :( .


Tähän tulee vielä myöhemmin traileri siitä leffasta...kunhan saan taas youtuben & bloggerin videotoiminnon toimimaan (menee taas hermo tän tietokoneen kans....)

EDIT: jostain syystä youtube ei anna kopioida elokuvan linkkiä(oiskohan tekijänoikeusjutskat), mutta trailerin voi käydä katsomassa esimerkiksi TÄÄLLÄ !

Kommentit

  1. Ohos. Oisin ilman sua ja sun tunkiobloggauksias missannut tiedon koko leffasta. Eli kiitos. =)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit