Everybody comes to Hollywood. They wanna make it in the neighborhood. They like the smell of it in Hollywood. How could it hurt you when it looks so good !


Mun on pakko kirjottaa aiheesta mikä mua ärsyttää ihan suunnattomasti. Mää seurailen Hollywoodin julkkisten elämää ja luen esim. sellasia "juorusivustoja" netissä, joita pitää nää paparazzitoimistot. Tai siis paparazzit elää sillä, että ne ottaa kuvia staroista joita sit nää julkkissivustot ostaa. Siellä onkin sitten jos jonkinmoista juttua hollywoodstaroista. Mut se juttu mikä mua ärsyttää ihan hulluna on nuo raskaana olevat julkkikset. Tai siis mua ei ärsytä se, että ne on raskaana vaan nuo perkeleen paparazzit ja niiden kuvat !!! Ensin ne taistelee siitä kuka on ekana saanu kuvan "babypumpista" ja sit sitä hehkutellaan ja pyöritellään joka suunnasta. Sit alkaakin sellanen helvetinmoinen julkkiksen seuraaminen seuraavan puolen vuoden ajan (koska yleensä nuo julkkikset julkistaa nuo raskautensa vasta 3kk:n jälkeen). Sit kuvataan joka askel,vaate, kengät,perse,kaksoisleuka ja jokaikinen suupala !!! Wtf !?!


Oon nyt seuraillut Kim Kardashianin raskautta (väkisinkin tulee seurattua kun niitä paparazzisisvustoja lukee) ja hermot oon menettäny monta kertaa. Onneks en asu Hollywoodissa ja onneks en oo mikään stara !!! Mää en käsitä kuinka nuo jaksaa tuolla Hollywoodissa ja niiden ulkonäköpaneiden kanssa !!!
Aluksi oli ihanaa kun Kim julkisti raskautensa, sitä hehkuteltiin ja joka päivä otettiin kuvia et "josko se maha ois taas vähän kasvanut". 

"Kimin vatsa on taas suurentunut" "Kim kävi kuntosalilla" "Kim ei jätä tänäänkään kuntosalia väliin" "Kim ei aio lihoa raskauden aikana muodottamaksi" "Kim söi pastaa !!!" "Kimin jalat ovat turvoksissa" "Kim ei enää voi kävellä korkokengillä"





Siinä vain muutama otsikko mitä olen nähnyt Kimistä ja sen raskaudesta. Välillä tekis mieli lähettää noille paparazzeille viestiä et mitä idiootteja ne on. Tottakai nainen lihoo kun se on raskaana, se on ihan luonnollista ! Tottakai nainen voi syödä pastaa ja pitsaa tai vaikka paskaa tikunnokassa jos se siltä tuntuu !!! Ja tottakai naisen jalat on turvoksissa raskauden aikana...kannappa itse yhtäkkiä toista elämää sisälläsi ja saa sen takia vaikka 30kg lisää painoa ja yritä sen jälkeen näyttää hehkeältä !!!

Tuolla Hollywoodissa on ihan sairasta. Sun pitäis aina vaan hymyillä ja näyttää kauniilta !!!





Nooh, sitten kun oot pullauttaunut vauvan pihalle niin sitten samantien alkaa armoton kyttäys, kuinka nopeesti saadaan vauvakilot pois. "Hänen reitensä ovat valtavat" "Maha pömpöttää vielä" "Hän ei vieläkään käytä korkokenkiä" ! Suunnilleen heti, kun pääset synnäriltä pois, sun pitäis mennä salille sulattaan läskit pois. Koska ethän voi missään tapauksessa rauhassa keskittyä lapseesi vaan tärkeämpää on näyttää hyvältä ! Ja laihalta !


Sitten samaan hengenvetoon kauhistellaan kun joku stara on laihtunut luurangoksi. Miksiköhän ? Oiskohan noilla paparazzikuvilla osuutta asiaan ? Onneks Suomessa ei oo tollasta hollywoodpaparazzikulttuuria ! Se on hullua ja sairasta. Enkä yhtään ihmettele syömishäiriötä tai mielenterveysongelmia noilla nuorilla hollywoodtähdillä ! Tuntuu ettei tuolla mikään riitä. Tai että teetpä mitenpäin vaan niin teet väärin. Tai se asia esitellään lehdissä väärin. Tai negatiivisessa sävyssä. Miksi naisen ei anneta rauhassa kasvattaa elämää sisällään ? Antaa rauhassa lihota sen 30kg ja antaa rauhassa pudotella kiloja pois jos sitä haluaa ? Mitä jos jollain ei olekaan itsekuria laihduttamiseen ja ajautuu syömishäiriöön ? Niin no, eihän se haittaa kunhan vaan oot nätti...tai saadaanpa taas otsikoita kun joudut johonkin parantolaan syömishäiriön takia !!!



Kun on kulunut noin 3 kk synnytyksestä, lehdissä aletaan jo odottelemaan, että saadaan kuvia laihtuneesta tähdestä ja sitten voidaankin hehkuttaa "kuinka hän karisti nopeassa tahdissa kilonsa". "Hänen reitensä ovat taas kapeat" "Hän voi käyttää jo vanhoja farkkujaan""Hän söi vain salaattia lounaalla". Argh!


Kim Kardashian synnytti noin viikko sitten. Eiköhän se ois Kiminkin jo aika lähteä salille (täysissä meikeissä tietty) ? Ja kuukauden päästä voidaan jo seurailla kuinka Kimin reidet ovat kaventuneet ja peppu pienentynyt. Tai sii jos ei ole niin onhan se kamalaa. Eihän juuri synnyttänyt stara voi olla kauaa lihava ! Eihän lihava voi olla kaunis !

Olen onnellinen, että synnyin Suomeen ja olen onnellinen, että voin olla ihan tavallinen Sarppa, jonka maha vähän pömpöttää :)

Onnellista ja stressitöntä päivää kaikille :) !

p.s. kuvat hankittu googlettemalla, hakusanana oli "kim kardashian pregnant"

Kommentit

  1. oon ihan samaa mieltä sun kans yleisesti, mutta kim kardashian ei ole kovin hyvä esimerkki :) se on ihan selvästi koukussa julkisuuteen. ei se muuten ois myynyt feikkihäitä medialle tai vuotanut seksivideota. sillä on varaa jättäytyä julkisuudesta pois pariksi kuukaudeksi tai loppuelämäksi, mutta se mieluummin pukeutuu rumasti ja soittaa paparazzit kuvaamaan itseään, että saa naaman juorulehtiin. kim vieläpä haukkui vasta synnyttäneen siskonsa läskiksi ja ihmetteli miten se ei pidä huolta itsestään.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit