Päivän tärppi: Luova Laboratorio aloittaa Oulussa!

Aamun Kalevaa lukiessa bongasin pienen jutun, joka koski lauantaina avattavaa Luovaa Laboratoriota Oulussa, toriaitta nro 16:sta.Eli siis Oulun torilla.

Ihan huippu juttu!


Luovan Laboratorion taustalla häärää Martta Tervonen ja Sami Mikkola. LABRA niminen tila toriaitassa on tarkoitettu kaikille kaupunkilaisille ja se on kuin olohuone tai etätyötila. Sinne voi siis mennä tekemään vaikka etätöitä, kirjottelemaan blogia :D tai vaikka ihan vaan meditoimaan :D! IHANAA, että tällainen tila saadaan Ouluun. Jotain tällaista on kaivattukin. Vähän niinkuin aikuisten nuorisotila!

Itsehän näen jo itseni tuolla kirjoittamassa...jotain!

Marraskuussa LABRA järjestää November Novel Clubin, jossa ideana on kirjoittaa romaani kuukauden aikana. Kuukauden lopuksi Martta ja Mikko valitsee parhaan käsikirjoituksen ja tarjoavat apua joukkorahoituskampanjan käynnistämiseksi! Siis ihan huippua...mun on pakko repiä itselle aikaa ja osallistua tuohon!


LABRA viettää avajaisiaan LAUANTAINA 17.10 KLO 12-18 ja meikäläinen ainakin haluaa mennä paikalle katsoon mistä on kysymys!

Ilmeisesti sinne saa mennä ihan ilmoittamattakin, mutta nettisivuilta löytyi myös ilmoittautumislinkki ja sinnehän pääset painamalla esimerkiksi tästä!

Lueskelin kyseisen puljun nettisivuja ja tulin hyvälle tuulelle. Luin nettisivujen TARINAT osiota ja tyrskähtelin aamukahvin lomassa ihanalle mustalle huumorille. Tää ei voi olla huono juttu!

Tää oli ehkä yks parhaista: "Vedätkö ongelmia puoleesi magneetin lailla? No voi voi. Sellaista elämä on. Mutta hei, tsemppiä!"




Kommentit

Suositut tekstit