Santa Claus is coming to town...

Hyvä viikko takana. Huomenna on jouluaatto ja pääsee syömään ja lepäämään hetkeksi. Pitäis tehdä vielä viimeiset joululahjaostokset tänään ja sit se ois siinä. Munsta on kivaa ostaa lahjoja...siinäkin luotan intuitioon. Mulla on sellanen tapa et jos näen jonkun kivan jutun, mistä tulee lahjansaaja mieleen niin yleensä ostan juuri sen (tietenkin katson hieman hintalappua kuitenkin). Munsta on jotenkin tosi kivaa kun joulu tulee. En oo kauheesti mikään jouluihminen, mutta tänä jouluna päätin olla. Voi olla viime joulunakin päätin olla, mutta ihan hyvä jos munsta nykyisin joka joulu kuoriutuu tämmönen yhdenlainen joulutonttu.


Pari viikkoa töissä on ollut yhtä hullunmyllyä. Eilen loppui oppilailta koulu ja itse teen tänään vielä työpäivän ja sitten saakin hetken olla. Kello on muuten nyt viisi aamulla. Heräsin tunti sitten. Meillä on taas kylässä kuume ja flunssa niminen tyyppi (=Pepillä). Oiskohan tää nyt sitten joku seitsemäs (en oo pysyny neljännen jälkeen enää laskuissa mukana) kerta tälle syksyä. Sunnuntaina oltiin päivystyksessä ja taas kerran ihan turhaan. Virus kuulemma jyllää. Nyt pitää vaan toivoa, että me aikuiset saataisiin olla terveenä tässä. Et jaksais levätä nyt jouluna :).


Mulla alkaa opiskelutkin nyt sitten taas tammikuussa. Että sellasta. Tuun varmaan kiroamaan itseni vielä monta kertaa, mutta ajattelin tällä kertaa ottaa tuon opiskelun ihan harrastusperiaatteella. Tammikuuksi pitäis tehdä yks ennakkotehtävä eikä se nyt vaikuttanut mitenkään vaikeelta. Ehtiihän tässä.


Meillä on huomenna ihana perhejoulu. Tai ainahan meillä on, mutta tällä kertaa ollaan kutsuttu kaikki meille ja ainakin tähän asti on ollut mukavaa laittaa joulua. Tänään käyn töitten jälkeen ostamassa viimeiset ruokatarvikkeet ja mies aiko valvoa viskilasin äärellä meidän joulukinkun. Meille ei oo vielä syntynyt mitään perinteitä, mutta riisipuuron aion aamulla keittää. Ja syön sitä vaikka yksin, jos muille ei kelpaa :). Eiköhän se kaikille maistu kun sen rakkaudella hauduttelee.


Nämä lumiset maisemat kuvailin viime viikolla yks ilta kun oltiin Pepin kanssa iltakävelyllä. Oli kaunista ja jotenkin ihan huippufiilis. Nyt kun katsoo ulos, niin lumi on jo ehtinyt suurimmaksi osaksi sulaa ja vesi tippuu talojen katolta. Onneksi kuitenkin lunta on jonkin verran jäljellä, ettei nyt ihan musta joulu ole. 


Jos en tässä ehdi postailemaan niin toivotan rauhallista joulua. Syökää hyvin ja ottakaa rennosti.


Kommentit

Suositut tekstit