Ihana ruusukaalipaistos :)
Munsta ruusukaalit on hyviä. Oon keitellyt niitä kesästä asti säännöllisin väliajoin ja halusin kokeilla jotain uutta reseptiä niiden valmistukseen. Eli tässäpä oiva resepti niiden valmistukseen. Tämä ei ole nyt mikään laihduttajan resepti, mutta sellainen kevyempikin versio on tulossa tässä.
Tää on niin hyvää, että voin luvata että uunivuoka kaavitaan viimeiseen kaalipalleroon asti tyhjäksi.
1. Poista ruusukaalien kannat sekä päällimmäiset lehdet
2. Keitä ruusukaaleja kattilassa noin 10 minuuttia (veteen voi halutessaan lisätä suolaa)
3. Heitä keitetyt ruusukaalit uunivuokaan, heittele päälle ripaus mustapippuria sekä suolaa
4. Kaada juustokerma ruusukaalien päälle
5. Laita ruusukaalit vielä uuniin kypsymään loppuun. 200 astetta noin 20 minuuttia
(Kun otat vuoan uunista, voit heittää vielä Parmesanjuustoa niiden päälle..jos sitä on jäänyt jääkaappiisi lojumaan :D)
6. Nauti ruusukaalipaistosta esim. keitettyjen perunoiden ja kalan kanssa !
Kommentit
Lähetä kommentti