Lauantai puhelinkuvien kautta.


                 

Meillä oli mukava lauantai. Mies lensi Budapestiin katsomaan Suomen jalkapallojoukkueen taidonnäytettä ja me jäätiin Pepin kanssa viettämään tyttöjen viikonloppua. Aamu alkoi sillä, että syötiin aamupalaksi puuroa voisilmän kera ja tehtiin Pepille sen jälkeen maja. Oli hauskaa kun yhtäkkiä majasta alkoi kuulua musiikkia.Peppi istui siellä oman pikku pianon kanssa, oma possu kainalossa, ja soitteli mulle oma keksimiänsä biisejä.

                 

Tietysti lauantaihin kuului myös pyykinpesua ja kämpän siistimistä. Kirjoitin myös tuon edellisen postauksen loppuun ja julkaisin sen. Olin myös yhteydessä yhteen tapahtumaan, mihin ollaan ehkä menossa ystävän kanssa myymään joululahjapaketteja. Kysyin Pepiltä mitä hän haluaa syödä lounaaksi ja lupasin tehdä just sitä mitä hän haluaa. Peppi toivoi pottumuusia ja lihapullia. Koska oon hyvä mutsi niin sitähän sitten tehtiin. (Ihmettelin kyllä, kun Peppi ei toivonut spaghettia ja jauhelihakastiketta mikä yleensä on vastaus kun kysyn mitä ruokaa hän haluaisi tehdä.) (Niin ja vielä sen verran...meillä ei lapsi määrittele mitä ruokaa tehdään, vaan nämä on niitä speciaalipäiviä, jolloin Peppi voi vaikuttaa siihen mitä meillä syödään.Kuitenkin tähän asiaan jonkun on aina pakko tarttua :).
 

Sillä aikaa kun tein ruokaa oli Peppi löytänyt jostain sakset? En tajua kyllä mistä...ja oli leikkinyt kampaajaa."Sitten tää leikkais tän hiukset"
 
                    

Syömisen jälkeen  lähdettiin metsään retkellä ja tutkittiin maastoa...kuoppia, kiviä, kasveja ja puita. Löydettiin peikonpesä ja keijujen kolo.
Munsta on ihanaa kun Peppi viihtyy metsässä.Välillä vaan tuntuu, että mun pitäis ostaa joku kasvikirja, että osaisin kertoo kaikista mahdollisista kasveista mitä ollaan löydetty.Tiedän paljon mutten kaikkea.Mun haaveena on, että pääsen Pepin kanssa Lappiin patikoimaan ja nauttimaan Lapin luonnosta. Ehkä ens kesänä mennään vähän tutustumaan Sallan alueen maastoon.Hyvällä tuurilla jo nyt tulevana talvena.Pepistä löytyy kuitenkin samaa kuin minusta.Peppi saattaa heittäytyä maahan makaamaan ja vaan katsella taivasta."Äiti, mää kattelen taivasta ja makoilen..."



                 

                 

Metsäretken ja ulkoilun jälkeen käveltiin lähellä olevaan kauppakeskukseen ja mentiin suoraan syömään jäätelöä. Meillä on yleensä lauantait sellasia herkuttelupäiviä.Peppi valitsi vaniljapallon strösseleillä ja minä, herkkuperseenä, mantelikinuskijätskin saltedcaramel kastikkeella ja suolapähkinöillä.Käytiin myös Tigerissä ostamassa joulukorttitarvikkeita, vietiin postipaketti postin pakettiautomaattiin ja tietysti tehtiin myös ruokaostokset.

                 

Meillä meni reisussa neljä tuntia ja oltiin taas nälkäisiä kun tultiin kotiin. Pitää syödä, että jaksaa.
Odoteltiin Putouksen alkamista ja  päätettiin vähän jumpata ja joogata.

                 

Peppi halusi ottaa myös munsta kuvan. "Äiti, anna mää otan kuvan kun sää jumppaat."

                  

Katsottiin sitten Putousta. Pepin mielestä Pieru on ihan paras. Putouksen jälkeen käytiin tekemässä iltapesut ja vein Pepin sänkyyn. Luin hetken kirjaa ja Peppi nukahti. Itse menin vielä katsomaan leffaa, mutta heräsin sohvalta klo 00:30 ja kömmin omaan sänkyyn. 

                 

Meillä oli ihana päivä. Ihan tavallista olemista ja touhuamista. Se on just parasta!


Kommentit

Suositut tekstit