Ihan järjetön postaus kuulumisista ja hieman avautumista Tuksusta :)

En oo kirjotellu pitkään aikaan kun oon keskittynyt elämään :). Heh heh. Nyt istun mun sängyssä, katselen ulos vesisadetta ja rapsuttelen mun varpaalla Herrasmieskoiraa :). Niin ja kuuntelen kun tuo "yks" kuorsailee tuossa viressä :) ! 

Ihan niinkin järkevää asiaa mulla oli, että:


Vaikka en tänne blogiin oo kirjotellutkaan niin oon seuraillut muiden blogeja :). Ja mulla menee hermot ton Voguelehden kans. Ensin ne laittaa tuon tyrkkypariskunnan (no okei, Kanye nyt on jotain, mutta tuo Kim….) kanteen ja sitten koko (no okei, ei ehkä ihan koko..) suomen muotiblogikunta jakaa sellasia kuvia esim. instassa, missä näkyy tuo lehti. Ä-R-S-Y-T-T-Ä-Ä!! Miks tuosta nyt on pitänyt tehdä tollanen haloo ? Oletko sitten vasta "jotain" kun olet saanut tuon lehden hyppysiisi ja jakanut mahdollisimman monessa somessa tuon lehden kannen. Oletko nyt viisaampi kun olet lukenut tuon lehden? Arvostan kyllä Voguee muotilehtenä ja oon sitä kyllä lukenut/katsellut/ihaillut, mutta nyt voisin ostaa tuon lehden ihan vain siksi, että voisin käyttää sitä sytykkeenä ensi perjantaina, kun lämmitän puusaunaa Lauttasaaressa :) ! Miten voi ärsyttää tämä asia NÄIN paljon :)?

Tässä välissä haen nyt kupillisen kahvia ja ehkä yhden donitsin (terveellinen aamupala kunniaan) ja jatkan aiheesta: Tuksu. Voi kiesus ku ärsyttää sekin!!!

No niin, nyt on donitsi vedetty ja oon kulautellut muutaman hörpyn ihanaa aamukahvia kitusiini. Voin siis jatkaa aiheesta Tuksu. Ootteko nähneet sen viimeaikaisia kuvia? Ootteko nähneet sen viimeaikaisia blogitöräyksiä seiskassa? Ootteko törmänneet siihen tuolla keskustan (siis Helsingin) alueella kun se on ollut juopottelemassa ja lokkeilemassa? Mää en oikeesti tiedä miten se tyttö on mennyt niin sekaisin? Tai siis tiedän jotain, mutta miksi se ei ymmärrä kuinka sekasin se on ja kuinka paljon ihmiset vaan nauraa sille? Tuksu on escort tyttö (jonka on ihan tunnustanut julkisesti) ja kaikkihan sen valitettavasti tietää, mitä tuo tarkoittaa. Tuksuhan selittelee mediassa, että hän ei oo strippari, mutta silti käy tekemässä keikkaa Magic Lifessa, Aleksis Kiven kadulla..tai siis kävi tekemässä.Nykyäänhän se ei pääse ennen klo 17 sängystä ylös, kun pitää nukkua känniä pois (jotta voi taas aloittaa uuden kännin vedon). Siitä sen Magic Life ajasta on videokin tehty mtv3:n sivuille. Kaikki jotka on kävelly Magic Lifen ohi, tietää ettei siellä harrasteta showtanssia vaan ihan suoraa strippaamista ja mua naurattaa edelleen se, että Tuksu turvonneena (siis sen näköisenä että kuppi on maistunut viime aikoina) selittää siinä mtv:n videossa tekevänsä ainoastaan showtanssia ja on käynyt opettelemassa Las Vegasissa showmeikin tekemistä ja jne. jne. ja Pla pla plaa.Ja sit se sutii jotain vihreetä luomiväriä pitkin luomia ja kuvassa näkyy takana sänky, joka on "möyhiintynyt", rasvapurkki (liukaste) ja talospaperirulla :) :)…että sellasta!!!Mutta on siinä tytöllä pokkaa! 

Mutta siis viimeikaiset kuvat Tuksusta. Tuksu on käynyt Tallinnassa ottamassa hiustenpidennykset, värjäyttänyt ne punaiseksi ja nyt se leikkii Ariel-neitoa. Ja sit se ihmettelee et miks se ei löydä itselle miestä… ? Ja täytyy muistaa myös, että se tekee "keikkaa" Julian muistoksi. Mun mummo kääntyis haudassaan jos näkis miten tehdään jonkun muistoksi "keikkaa". Tuksu oli käynyt ostamassa/pöllimässä/vaatimassa Punanaamiosta itselleen Merenneitopuvun ja nyt sitä pukua sitten taas nähdään kyllästymiseen asti joka saakelin käänteessä. Ja Tuksu muistaa seiskablogiin päivittää ylhäältäpäin otettuja kuvia puvusta jotta kaikki muistais että hän on Ariel-merenneito, koska ulkomaillakin sanotaan niin..ainakin kaikki miehet ja isotissiset, hyvännäköiset naiset. Ja tietysti sitten taas ihmettelee miksi kukaan mies halua häntä?

Tuksu oli huhujen mukaan myös pöllinyt äitinsä lompakon ja vetässyt hieman siinä sivussa pataan myös äitiään. Ja tietysti haukkui äitinsä ja isänsä seiskan blogissaan ja syytti heitä Julian kuolemasta. Tuksu myös syvästi vihaa pikkusiskoaan, joka Tuksun mielestä matkii häntä. En ole vielä kyllä Jasminaeta nähnyt merennenitopuvussa enkä tuhannen kännissä Kalliossa pummaamassa ihmisiltä juotavaa taikka saatikka pöllimässä muiden juomia pöydistä…siis niinkuin Tuksu tekee. Mutta kai se jotenkin Tuksun mielestä matkii häntä. Silikontissejä kun on nykyään aika monella, Suomessa hiusten väri on suurimmalla osalla blondi ja Miamiin pääsee kun ostaa lentolipun sinne. Että en tiedä tuota Tuksun logiikkaa, mutta kai k-a-i-k-k-i on vaan kateellisia Tuksulle ja sen glamourelämälle :).

Tiedättekö muuten ketään muuta, jolle maksetaan siitä, että haukkuu kaikki ympärillä olevat, nekin jotka ovat yrittäneet auttaa Tuksua, julkisesti ? Onko seiska ainoa media Suomessa, joka maksaa paskan länkyttämisestä vuodesta toiseen? 

Vaadin, että seiska maksaa mulle nyt blogipalkkion, koska mainitsin heidän nimensä blogissani!!! (hei, tää oli sit vitsi….:)

Mutta laitanko teille vielä viimeaikaisia otoksia valtakuntamme virallisesta pellestä tosi toimissaan…eli ryyppäämässä, "keikalla" ja maailman luokan kaunottarena :) …ja näin olkaa hyvät…


p.s. Tää kuva löytyi googlesta hakusanalla "tuksu ariel" :)…ja mitään muuta kuvaa ei sitten punahiuksisesta arielneidostamme ei löytynytkään…mutta ehkä parempi niin…tää kuva riittää kyllä kertomaan Tuksun nykytilasta kaiken…

p.s.2 Miks se ottaa noita koiria (ja possuja) kun se ei kykene hoitamaan niitä juopottelultaan. Jos Tuksu nukkuu suurimman osan päivästään edellistä känniään niin kuka niitä/tuota koiria/koiraa käyttää ulkona ? Hä, kysyn vaan ?

Mutta tämmöstä tänään..tässä postauksessa ei ollu mitään järkee, mutta tarviiko näissä ollakaan :)

Rakkaudella, Sarppa

Kommentit

Suositut tekstit