Rahkapizza.
En oo pitkään aikaan laittanut tänne mitään reseptejä, vaikka ruokaa ja uusia juttuja kokeilenkin melkein koko ajan.
Nyt ajattelin kertoa teille, että oon testannut rahkapizzaa. Tai no, oon mää sitä ennenkin tehnyt, mutta nyt tein siitä vähän erilaisen version. Oiskohan se pikkusen terveellisempi nyt :D?
Okei, asiaan...
Rahkapizza:
250g maitorahkaa
1 dl tattarijauhoja (voi käyttää myös vehnäjauhoja,ruisjauhoja jne.)
1 kananmuna
1tl leivinjauhetta
1tl suolaa
Sekoita ainekset ja öljyä piirakkavuoka (jos teet sen vuokaan). Pohjan päälle tomaattimurskaa ja sen jälkeen laita lempipizzatäytteet pohjan päälle ja sitten uuniin 200 asteeseen noin 30-45 minuutiksi. Voila!
Mulla oli täytteenä jauhelihaa, sipulia, muutama hassu ananaspala ja maailman vähiten polar 5% juustoa. Kuivan näköistä, mutta hyvää. Ja sallittua :D!!!!
Nyt ajattelin kertoa teille, että oon testannut rahkapizzaa. Tai no, oon mää sitä ennenkin tehnyt, mutta nyt tein siitä vähän erilaisen version. Oiskohan se pikkusen terveellisempi nyt :D?
Okei, asiaan...
Rahkapizza:
250g maitorahkaa
1 dl tattarijauhoja (voi käyttää myös vehnäjauhoja,ruisjauhoja jne.)
1 kananmuna
1tl leivinjauhetta
1tl suolaa
Sekoita ainekset ja öljyä piirakkavuoka (jos teet sen vuokaan). Pohjan päälle tomaattimurskaa ja sen jälkeen laita lempipizzatäytteet pohjan päälle ja sitten uuniin 200 asteeseen noin 30-45 minuutiksi. Voila!
Mulla oli täytteenä jauhelihaa, sipulia, muutama hassu ananaspala ja maailman vähiten polar 5% juustoa. Kuivan näköistä, mutta hyvää. Ja sallittua :D!!!!
Kommentit
Lähetä kommentti