Memento vivere ! Muista elää !

Välillä pitää muistuttaa ittään että muistaa elää.Ei niinku kuitenkaan reikäpää ja vauhtia sata.Vaan ihan lunkisti muistaa nauttia pienistä elämän hetkistä. Siitä kun kävelee aamulla bussipysäkiltä töihin ja tuulee mukavasti ja lehdet lentelee (vaikka syksy ei todellakaan oo mun lempivuodenaika). Siitä kun työkaveri hymyilee ja toivottaa huomenet. Siitä kun joku toinen työkaveri on jaksanut keittää aamukahvit. Siitä kun tietää , että huomenna on vapaapäivä eikä vielä oo mitään suunnitelmia(ainakin nukun pitkään)...elämä on oikeasti mukavaa :) !

Oon miettinyt monet kuukaudet mun tulevaa tatskaa. Se tulee olemaan tuo memento vivere teksti. Mullahan on yks latinankieleinen teksti jo tuolla niskassa niin tuo sopis hyvin toiseksi tekstiksi. Yks tatska mulla on tulossa nilkkaan (hyvin pieni) ja mutta tuolle tekstille en oo keksiny vielä paikkaa....kunhan sen päätän niin sitten varaan myös tatska-ajan :)







Kommentit

  1. Googlasin lausetta MEMENTO VIVERE ja löysin sivullesi :) Kävin juuri Leipzigissa koruineni messuilla ja ihmeellinen "sattuma" vei minut vanhaan kellariravintolaan viimeisenä iltana.En tiennyt, että se oli Goethen opiskeluaikojen kantapaikka. Ehkä hän jo siellä lausui tuon lauseen. Lause on puhutellut minua jo 30 vuotta. Sillon muutin Harjavaltaan ja näin sen Emil Cedercreutzin taiteilijakodin ulko-ovessa, jossa se on ollut jo lähes sata vuotta. Vuonna 2004 ensimmäiset koruni syntyivät. Mukavaa kun olet löytänyt myös ne.terveisin Maarit

    VastaaPoista
  2. Nuo korut on niin kauniita :) ja niissä on sanoma :) ihanaa viikkoa sinulle :) !!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit