Lauantai-illan huumaa :)

Olin kotona lauantaina viettämässä ihan rauhallista päivää...kunnes sain puhelun Artolta,Tuksun ex-aviomieheltä.Oon tutustunut Artoon kesällä 2011 kun keikkailtiin meidän bändin + Tuksun kans yhdessä.Meidän bändin pari jäsenistä on tehnyt Tuksulle biisin "hei Johanna" jota Tuksu edelleen esittää keikoillaan.Tuksustahan ois monta tarinaa kerrottavana mut jääköön se vielä kuitenkin jonnekin tulevaisuuteen ;)! 

Eli siis eilen sit lupasin nähdä Artoo ja ottaa muutaman mukin siideriä sen kaa.Arto on ihan jees tyyppi.Sellanen vähän hönö mutta ihan ehottomasti mukavaa juopotteluseuraa :)! Meillä oli Arton kans muutenkin vähän puhuttavaa tulevaisuuden kuvioista niin piti ihan senkin takia nähdä sitä.Niistä tulevaisuuden kuvioista voin sitten joskus kertoa jotain.Ehkä.;)! Mutta joo , juotiin pari Helsingin keskustassa ja sit hypättiin metroon ja nokka kohti Kallioo,molempien lemppari kaupunginosaan! Siellä ilta sitten jatku kosteissa merkeissä :) 

.. Nyt on vähä rapula ja mun on pakko lähtä ostaan jauhelihaa koska tekee niin paljon makaroonijauhelihamössöä mieli :) ens viikonlopun aion olla kiltisti kotona enkä katokkaan pubeihin päin :) !!! Ihanaa kun tulee illalla taas "kosto" ja "homeland" sarjat niin saa taas jalat pöydällä nauttia hyvistä sarjoista :) ! Pitäisiköhän ostaa kaupasta pussi merkkareita :) !!!



Kommentit

Suositut tekstit