Wolf of Wall Street ! Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki :) !






Eilen näin leffan Wolf of Wall Street. Ja olipa kyllä mieletön 2tuntia 58minuuttia. Leonardo DiCaprio kyllä teki ihan napin näyttelijäsuorituksen ja Jonah Hill, huh huh !!! En oo kyllä nähnyt vuosiin niin hyvää leffaa kuin tuo WOWS on ! Käykää kattomassa :) !!!



Leffassa on sitten t-o-d-e-l-l-a paljon huumeita, seksiä ja kirosanoja :), joten herkimpien kannattaa pysyä poissa leffateatterista. 



Leffa kertoo pörssimeklari Jordan Belfortin tarinan. Tapahtumat käynnistyvät vuonna 1987, kun DiCaprion esittämä Jordan Belfort on päässyt ensimmäiseen työpaikkaansa Wall Streetille. Saman tien iskee pörssiromahdus, ja ura arvostetussa pörssitalossa päättyy mustaan maanantaihin ennen kuin ehtii kunnolla alkaakaan. Nokkela Belfort vaihtaa Wall Streetin kiiltävän toimiston rähjäiseen pikkufirmaan ja alkaa kaupata halpaosakkeita aggressiivisella puhelinmyyntimenetelmällä.



Belfort kerää penninarvoisilla osakkeilla omaisuuden ja loppu onkin historiaa. Rahaa, kokkelia, naisia, horoja, ryhmäseksiä, rahalla mälläystä ja tietenkin...FBI :)! 



Ihan oikea Jordan Belford sai linnaa loppujen lopuksi ja istui muistaakseni tuomiostaan 22 kk. Nykyään Jordan on kysytty puhuja ympäri Jenkkien. Ja rahaa sillä edelleen on ;).

Leffassa Matthew McConaughey tekee pienen, mutta aika tärkeän roolin Mark Hannana. Ja voi video kuin laiha tuo ukko on. Mutta se liittyy roolihahmoon.




 Ja Jonah Hill joka esittää roolin Donnie Azoffina. Jotenkin munsta tuntuu, että tuo jätkä nappaa Oscarin tuosta roolistaan. Olis kyllä ansainnut sen. Ja olis kyllä Leokin.




Naispääosan tekee Margot Robbie. Tai oikeestaan se ei oo pääosa vaan sivuosa, mutta on tärkeä elokuvassa. Roolihahmona hän esittää Jordanin vaimoa Naomia. Naiset...ne aina sekottaa miesten päät :) ! Mulle ainakin tää Margot on tuntematon, mutta tää rooli tekee varmasti tytön aika tunnetuksi :) !


Tässä oikea Donnie ja Jordan. Sitä en tiedä, onko herrat edelleen parhaita ystäviä. Molemmathan joutu istumaan ja molemmat pääsi aiemmin pois kuin oli aikomus. 



Tässä vielä traileri leffaan: 






Kommentit

Suositut tekstit