Perjantai.

Eilinen oli kyllä sellainen päivä, että menin tukka putkella koko päivän. Haaste (=ruokailu) oli vaikea toteuttaa, mutta luulen, että se kuitenkaan ei mennyt ihan pieleen. Aamulla heräsin liian myöhään ja en ehtinyt tehdä aamupuuroa itselle...mulla oli heti aamusta yks palaveri ja kauhee kiire et ehdin sinne. Söin aamupuuron sijasta vain yhden maitorahkan. Aamupalaan kuuluu muutakin kuin maitorahkapurkki, mutta ajattelin siinä kiireessä et parempi syödä jotain kuin ei mitään. Oon tehnyt tässä joka päivä kuuliaisesti ruoat mukaan töihin, mutta tosiaan eilen niitä ei ollut. Kävin kaupasta hakemassa vihreää ja vihanneksia, mutta unohdin siinä sitten ottaa hiilariannoksen siihen. Kiireessä kun tekee asioita niin unohtelee tärkeitä asioita. Välipalaa söin niinkuin pitääkin. Töitten jälkeen oli kiire viedä Peppi tanssitunnille, enkä siis ehtinyt siinä vaiheessa tehdä itselle päivällistä. Söin päivällisen sitten vasta noin klo 19. Se on ihan liian myöhään...oli ihan karmiva nälkä! Iltapalan söin vasta ennen nukkumaan menoa. Eilinen meni siis ihan vähän penkin alle (en siis syönyt mitään kiellettyä, mutta söin liian vähän ja liian pitkillä väleillä), mutta tänään perjantaina aion taas  palata ruotuun. Tästä just huomaa ne omat kompastuskivet ihan normielämässä. Jos haluaa pysyä kunnossa ja syödä oikein niin se ruokailurytmi on tosi tärkeä asia...ja se, että syö tarpeeksi päivän aikana oikeita ruoka-aineita.                                                    



                   

Viikonloppu häämöttää jo ovella. Tulossa mukava viikonloppu. Ollaan tänään menossa Ikeaan hakemaan Pepille muutama juttu. Pepillä ja mulla on aina ollut tapana syödä Ikeassa hodarit ja vielä jätskit päälle. Tällä kertaa saan katsella vierestä kun toinen herkuttelee :). Pitää syödä se päivällinen ennenkuin lähtee sinne :). 

Oon lauantaina lähdössä esittelemään Foreverin tuotteita ja tekemään myyntiä. Sunnuntaina ajateltiin käydä tsekkaamassa se uusi kauppakeskus REDI...se taitaa kyllä olla ihan samanlainen kuin muutkin, mutta pitäähän se nähdä kun sitä on hehkuteltu täällä Helsingissä joka paikassa. Tai sitten niiden mainonta on vaan ollut hyvää :).

Nyt alan tekemään sen aamupalan ja nautiskelen sen rauhassa ennen töihin lähtöä.

Ihanaa viikonloppua pörröhännät :D !

Kommentit

Suositut tekstit