Hellakyttä taas täällä :)
En tiiä kiinnostaako ketään nää mun reseptit, mut mua kiinnostaa ja aion näitä aina sillon tällön tänne laittaa :) ...ei tästä blogista kuitenkaan mitään ruoka-leipomisblogia kuitenkaan saa :)..vaikka molemmista tykkään ja harrastankin :)
Eli tänään ois aikomuksena tehdä ruoaksi kanafajitaksia :) ja cuacamoledippiä, aaah se on niiin hyvvää :)
Tää resepti on hommattu hellapolliisin sivuilta ja aionkin orjallisesti noudattaa hänen ohjeitaan :)
Tässä resepti kokonaisuudessaan:
Kanafajitas ja guacamole 6 annosta
1 rkl öljyä
300 g Kariniemen Kananpojan fileesuikale hunaja-chili
1 iso sipuli lohkoina tai 3 kesäsipulia varsineen
1 paprika suikaleina
3-4 rkl valkosipulin kynttä hienonnettuna
1-2 tl tacomaustetta
1 punainen chilipalko hienonnettuna
1 säilykepurkki valkoisia papuja valutettuna
1 rkl siirappia
500 g paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa
Cuacamole
2 kypsää avocadoa
1 limen mehu
1 tomaatti
2 valkosipulin kynttä
1 pieni sipuli
1/2 punainen chilipalko
1/4 tl suolaa
Lisäksi
6 kpl pehmeitä tortilloja
ranskankermaa tai smetanaa
salaattia
kurkkua
Kuumenna öljy pannulla.
Paista Kananpojan hunajachili fileesuikaleet kauttaaltaan.
Lisää joukkoon sipulilohkot, paprikasuikaleet ja hienonnetut valkosipulin kynnet.Kääntele hetken aikaa.
Mausta tacomausteella.
Lisää chili, valutetut pavut ja siirappi, sekä paseerattu tomaatti tai tomaattimurska.
Kuumenna.
Valmista guacamole.
Halkaise avocadot ja kierrä kivet irti kuorista.
Koverra avocado lusikalla kuoresta kulhoon.
Purista joukkoon limen mehu.
Kuori tomaatti veitsellä tai kalttaa tomaatti ensin. (Kalttaus: kuumenna vettä kattilassa ja vedä tomaatin päälle ristikkäisviilto. Laita tomaatti kiehuvaan veteen ja nosta se pois kun kuori alkaa irrota tomaatista. Kuori tomaatti).Lisää loput ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tai haarukalla tasaiseksi tahnaksi.
Täytä hieman lämmitetyt tortillat kanatäytteellä ja kääri rullalle.
Tarjoa seuraksi salaattia, kurkkua, guacamolea ja ranskankermaa.
Voit laittaa täytteet halutessasi myös tortillan sisälle.
ENJOY eli Nauti :)!
Eli tänään ois aikomuksena tehdä ruoaksi kanafajitaksia :) ja cuacamoledippiä, aaah se on niiin hyvvää :)
Tää resepti on hommattu hellapolliisin sivuilta ja aionkin orjallisesti noudattaa hänen ohjeitaan :)
Tässä resepti kokonaisuudessaan:
Kanafajitas ja guacamole 6 annosta
1 rkl öljyä
300 g Kariniemen Kananpojan fileesuikale hunaja-chili
1 iso sipuli lohkoina tai 3 kesäsipulia varsineen
1 paprika suikaleina
3-4 rkl valkosipulin kynttä hienonnettuna
1-2 tl tacomaustetta
1 punainen chilipalko hienonnettuna
1 säilykepurkki valkoisia papuja valutettuna
1 rkl siirappia
500 g paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa
Cuacamole
2 kypsää avocadoa
1 limen mehu
1 tomaatti
2 valkosipulin kynttä
1 pieni sipuli
1/2 punainen chilipalko
1/4 tl suolaa
Lisäksi
6 kpl pehmeitä tortilloja
ranskankermaa tai smetanaa
salaattia
kurkkua
Kuumenna öljy pannulla.
Paista Kananpojan hunajachili fileesuikaleet kauttaaltaan.
Lisää joukkoon sipulilohkot, paprikasuikaleet ja hienonnetut valkosipulin kynnet.Kääntele hetken aikaa.
Mausta tacomausteella.
Lisää chili, valutetut pavut ja siirappi, sekä paseerattu tomaatti tai tomaattimurska.
Kuumenna.
Valmista guacamole.
Halkaise avocadot ja kierrä kivet irti kuorista.
Koverra avocado lusikalla kuoresta kulhoon.
Purista joukkoon limen mehu.
Kuori tomaatti veitsellä tai kalttaa tomaatti ensin. (Kalttaus: kuumenna vettä kattilassa ja vedä tomaatin päälle ristikkäisviilto. Laita tomaatti kiehuvaan veteen ja nosta se pois kun kuori alkaa irrota tomaatista. Kuori tomaatti).Lisää loput ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tai haarukalla tasaiseksi tahnaksi.
Täytä hieman lämmitetyt tortillat kanatäytteellä ja kääri rullalle.
Tarjoa seuraksi salaattia, kurkkua, guacamolea ja ranskankermaa.
Voit laittaa täytteet halutessasi myös tortillan sisälle.
ENJOY eli Nauti :)!
Mmmmmm toi kulostaa ja näyttää tosi hyvältä 8)
VastaaPoistaOli muuten ihan sairaan hyvää :) nam nam :)
PoistaTaidanpa linkittää hetimiten :)
VastaaPoista