Kuunnelkaa mua !




Oon tänään menossa töitten puolesta kattoon leffan "kohta 18". Tän leffan ohjaaja ja yks pääosanäyttelijöistä on paikalla ja myöskin näyttelijä Elina Knihtilä. Kyseessä on tapahtuma, mikä on järjestetty yhdessä sosiaalitoimen/lastensuojelun kanssa. Meitä lastensuojelussa työskenteleviä kutsuttiin paikalle meidän asiakkaiden kanssa. Kun mää näin mistä on kyse, innostuin ihan täysin. Hienoa että myös jotkut näyttelijät/ohjaajat on kiinnostunut Suomen nuorison tilasta. Tapahtumassa katsotaan tosiaan tuo leffa ja sen jälkeen syödään yhdessä ja Elina Knihtilä vetää semmosen keskustelutunnin "kuunnelkaa mua". Jos paikalla saa kuvata niin teen paremman postauksen aiheesta :) Oottelen ihan innossaan iltapäivää et päästään "mun" nuorten kanssa paikalle :)

Tässä kuvia leffasta ja traileri.Oon kuullu et leffa on tosi lämminhenkinen, todentuntuinen ja yksinkertaisesti hyvä leffa. (Osa kuvista Finnkinon sivuilta, traileri Youtubesta)


”Meitä oli viis kundii. Me pidettiin yhtä – melkein aina. Musta meillä oli kaikilla ihan normaalit perheet. Normaalit ongelmat. Normaalit fiilikset. Ei mitään, mistä ei ois päässy yli. Sitten sinä yhtenä vuotena kaikki alkoi mennä jostain syystä päin vittua.”


 KARRI, 17 lähtee viimeiselle ajotunnille ajo-opettajanaan oma äiti, joka aikoo keskustella elämän vakavista asioista. Ratti kääntyy kuitenkin jo heti kotipihalta väärään suuntaan: ajon aluksi Suomi menee jälleen kerran häviämään MM-lätkän Ruotsille ja äiti haistaa viinan poikansa hengityksestä.

PETE, 17 hoivaa aborttipillerin ottanutta tyttöystäväänsä. Syyllisyys ihmisen tappamisesta ei jätä Peteä rauhaan.


ANDRÉ, 17 hakee kolmannen kerran samalla viikolla pikkuveljensä tarhasta. Äiti on taas ”jäänyt ylitöihin”. Aamuyöllä äiti tulee kotiin – vieras mies kainalossa.

AKSELI, 17 matkaa viikonlopuksi maalle isovanhempiensa hoiviin ja törmää ex-alkoholisti-isäänsä. Isä ja poika päätyvät yhteiseen päivänviettoon peurakytylle, kahden neliön metsästyskoppiin, jossa ei saisi hiiskua sanaakaan.

JONI, 18 on kesätöissä Linnanmäellä susipukuun pukeutuneena maskottina vetäen kaikki teinitytöt karvaiseen syliinsä. Vapaa-aikanaan Joni tekee omaa keikkaa strippaamalla vanhemmille, maksukykyisille naisille.



TORSTAI ON TOIVOA TÄYNNÄ :) !!!

Kommentit

Suositut tekstit