Pietari (ven. Санкт-Петербург, Sankt-Peterburg, kutsumanimeltään ven. Питер, Piter , vuosina 1914–1924 Petrograd ja 1924–1991 Leningrad)

Olin viikonlopun Pietarissa eli St.Petersburgissa. Oltiin tosiaan työmatkalla siellä niin osa matkasta liitty työjuttuihin. Käytiin esim. tutustumassa erääseen perhetukikeskukseen jonka perustamisessa on suuressa osassa ollut suomalaiset sosiaalipuolen ammattilaiset. Perhetukikeskus näytti hyvältä ja varmasti myös siellä tehdään sydämellä töitä :). Pietari on mahtava kaupunki ja sinne on pakko päästä uudelleen :)....ens kesänä !!! Oltiin siellä myös viihteellä ja hauskaa oli. Tajusin kuinka mahtavia työkavereita mulla on. Ja mahtava työpaikka. Ja mahtava pomo. Laitan tähän nyt kuvia sieltä. Otin kuvia aika paljon, mutta tässä nyt vaan semmoset kuvat missä ei näy mun työkavereita (koska en usko että ne haluaa olla esillä täällä) jos siis kuvissa näkyy muita ihmisiä niin ne on venäläisiä tovereita :).... ja kun kävin näitä kuvia läpi niin ei jäänyt paljon jäljelle mitä voi julkaista...mutta siis, tässäpä näitä, olkaa hyvät :)


"KAUNIS" turisti (miks mää en ossaa olla kuvissa...hahaha)






Siinäpä ne sitten olikin :) Eiks oo t-o-d-e-l-l-a mahtavia kuvia ;) , ehkä mää sit ens kerralla korjaan tilanteen ja otan enemmän semmosia kuvia missä ei oo ketään ihmistä :) !!!

Kommentit

Suositut tekstit