Ihana sunnuntai :)

Hiphei vaan :) Ihanasti paistaa aurinko ulkona ja oon lähössä ihan kohta Herrasmieskoiran kanssa ulos. Ajattelin mennä Seurasaareen vähän kattelemaan mitä sinne kuuluu. Viikonloppu meni mukavasti. Mulla oli perjantaina vapaapäivä joten sain tällasen vähän pitemmän viikonlopun itselleni.Jee. Perjantaina kävin uimassa ja muutenkin "fressailin" kotona.Tein hyvää ruokaa ja nautiskelin kiireettömästä illasta.

Lauantaiaamun alotin Herrasmieskoiran kanssa lenkillä klo 8 aikaan ja sitten tulinkin tekemään suklaa-mansikkajuustokakkua, koska luvassa oli tyttöjen ilta :)! Siitä kakusta tuli aivan ihanaa ja otinkin puhelimella kuvia eri tekovaiheista. Tänne on siis luvassa postaus tästä ihanasta kakusta :). Oltiin eilen kuuntelemassa vagina monologeja liveklubilla ja tunnelma siellä oli huippu! Tykkäsin kovasti! Otettiin muutama drinksu ja oltiin kerrankin tyttöjen kans "niinku eurooppalaiset naiset"  eli ei vetästy mitään hulluja kännejä :). Mää olin jo ennen kahtatoista nukkumassa :).

Tuo takki mikä tuli perjantaina oli hyvä ja otan siitäkin kuvat.Oli siellä paketissa muutakin :). Hiljaa hyvää tulee. Eikö niin :) ?

Tänään on vuorossa ulkoilua, syömistä ja leffaa. Oon menossa katsoon 8pallo-leffan. Uskon sen olevan hyvä. Mää kyl inhoon kaikkia piikityskohtauksia leffoissa (siis huumepiikitys...), mut ainahan voi laittaa  silmät kiinni :).

Tuo alla oleva Tommy Hilfigerin kellokuva on tuossa siitä syystä et haluan tuon kellon :). Voinkohan ostaa sen vaikka mulla kyllä on jo kello ? Mutku se on niin ihana :)!!! Kaikilla muilla on Michael Korssin kello mut mää en halua semmosta vaan mää Tommy Hilfigerin. Munsta se Tommy on jotenki kivempi äijä :).

Tuo Tommy Hilfigerin kellomalli on nimeltään Brady ja sitä voi tilata Täältä ! Ja tää ei ollu maksettu mainos vaan yritys saada Keskisen kellolta alennusta kun tilaan tuon kellon niiltä, hah hah :D :D

Nyt mää lähen tuon ihanan mustan Herrasmieskoiran kans ulos, se katsoo mua niin intensiivisesti silmiin ja heiluttaa häntää."Mami , mennään jo". Laterrrrrrr !!!






Kommentit

Suositut tekstit