Jauhetaanko paskaa osa 2 ;) !?!

Suomen julkkistaivas on täynnä turhia julkkiksia. Siellä on myös julkkiksia jotka on oikeesti joskus tehnyt jotain, mutta syystä tai toisesta kuitenkin jääneet roikkumaan lehtien palstoille keksimällä juttuja itsestään tai sitten seiska tai hymy- lehti maksaa tälle julkkikselle "kuukausipalkkaa" jolloin tehdään mitä erilaisimpia keskiaukeamajuttuja tästä julkkiksesta sitten ilmoille. 

Ihan vaikka esimerkkinä muistan Hannele Laurista tehty juttu seiskaan, jossa Hannele on menossa johonkin kurkkututkimukseen ja hän katkoo röökejä tämän sairaalan pihalla ja pääteksti on "nyt se on loppu" eli seiska teki jutun Hannele Laurin röökinlopettamisesta jutun (jota se ei kuitenkaan edelleenkään oo pystynyt lopettaan).

Mielenkiintoista. Tai sitten ei. Välillä ihan naurattaa nuo seiskan ja hymyn jutut ja monesti oon miettinyt et pitääkö ne meitä lukijoita ihan tolloina :) ? Mää en ainakaan usko 99% niistä jutuista. Mut tiedän kyllä tyyppejä jotka on sanonut "niin mutta kun seiskassa luki niin.." NO NIINPÄ ;) mut ei ehkä kannata ottaa niitä juttuja tosissaan.

Jos miettii vaikka seiskaa niin siellähän on toisiaan ollu kausia jolloin jostain julkkiksesta on kirjoteltu enemmän. Just tuo Hannele Lauri....sen mieselämästä on kirjotettu moooonta juttua (kihloja, häiden suunnittelua joista sitten ei oo tullu mitään, on käyty Pariisissa ja New Yorkissa jne. jne.), sitten on tietysti Nykäsen Masa (kestojulkkis). Mää olen Matin tavannutkin muutama vuosi sitten kun oltiin samoilla festareilla esiintymässä. Matti oli hyvin ujo ilman viinaa, mutta sitten kun korkki aukes niin jee jee. Mulla on muuten kuvakin tästä tapaamisesta. Aijon tehdäkin jutun näistä mun bändiajoista ja kaikesta kokemasta, mutta se saa hetken odottaa.

Sittenhän on tietysti turhajulkkis Johanna "Tuksu" Tukiainen, mutta Tuksu ansaitsee ihan oman "jauhetaan paskaa"- osion. Näin sillon kesällä 2011 Tuksun elämää läheltä, kun keikkailtiin sen kanssa sinä kesänä ja tehtiin sille se "hei johanna" biisi. Mutta Tuksun elämää käsittelen sitten joskus tässä (edelleen on traumoja kyseisestä ihmisestä...toivottavasti ymmärrätte ;) ).

Palataanpa aiheeseen "jauhetaan paskaa" ;) !

Inhoan Tauskia !!! Se ihminen saa mut ihan kananlihalle, koska se ihminen kuvottaa mua niin paljon. Ukko on yli neljänkymmenen ja käyttäytyy ku kakskymppinen pojannulikka. Ei ota MISTÄÄN vastuuta. Jauhaa PASKAA lehtien palstoilla itsestään (hän ei ole omien sanojensa mukaan koskaan tehnyt pahaa kärpäsellekään),  entisistä vaimoistaan ja käyttäytyy muutenkin kuin hullu narsisti käyttäytyy. En ole psykologi enkä voi tehdä lehtijuttujen perusteella arviota kenestäkään, mutta kyllähän tuo Tauski on ihan hullu ja siinä on kyllä todella paljon narsistisia piirteitä. Vai onko joku eri mieltä? Tauskin ex-vaimot on saanut turpiinsa milloin mistäkin syystä (en hyväksy minkäänlaista tönimistä,potkimista,lyömistä tai puremista...ellei kyseessä ole itsepuolustus) ja se, että miten Tauski on käyttäytynyt omia lapsiaan kohtaan on jotain ihan järkyttävää. En yhtään ihmettele, että jos Virpi ja Henna hakee yksinhuoltajuutta lapsiinsa ja ihmettelen kyllä suuresti jos oikeus ei sitä myönnä.

Sitten tämä Tauskin Taukin asunto...näittekö sen kuvan jossa on tauskin kämpän eteinen ja siellä kuva Tauskista...yöööök!!! Löysin tuon kuva Iltiksen sivuilta ja hei kattokaa...vittu, Tauski reloaded !!! Mitä vittua!!! Kuvitteleeko tuo Taukki et se on joku Justin Bieber? Justin Timberlake? Joku muu OIKEASTI cool artisti? Nuo levyt tuolla seinällä jotenkin ymmärrän , mutta kuka helvetti laittaa itsestään jättikuvan seinälle ??? Tuo äijä on niin naurettava ettei mitään järkee !!! Senkin voisin ymmärtää että vaikka Robin (ihana Robin :) laittais itsestään kuvan seinälle....sen ikäiselle se on jotenki sallittua, mutta vitun Taukki !!! Mitä muita biisejä Taukilla on kuin se vitun "sinä vain" ??? Se huutaa heti hep joka muistaa Taukin biisejä??? Plaah !!! 


Sitten nämä selitykset et miksi Virpi ja Henna kertoivat julkisesti Taukin hakanneen heitä. Mun mielestä nää naiset teki IHAN OIKEIN, koska kaikkien naisten pitäis kiertää kaukaa tuo naistenhakkaaja. En edes ymmärrä kuka tuon idiootin kanssa haluaa olla? Nytkin oli seiskan sivuilla juttu joka meni suunnilleen niin, että Taukilla on uus nainen jota se on imutellut jossain keikkapaikalla. Uskoisin kylläkin, että se on joku yhdenillanpano eikä mitään muuta. Tai ainakin toivon sitä sen naisimuttelijan puolesta, ettei se vaan laita itseään kaulaa myöten paskaan. Mutta tietysti aina löytyy joku toinen samanlainen tollo (kuin Taukki) joka haluaa julkisuutta seiskan kautta :(.

Mutta siis siihen, että tuo kusipää kehtaa jauhaa että Virpi & Henna haki vaan julkisuutta ja halusivat hänelle huonoa julkisuutta kun kertoivat tuon hakanneen heitä. Mutta narsistihan jauhaa just tolleen. Mitään ei ole hän tehnyt vaan kaikki syy on kaikissa muissa. Onkohan tuo Henna kenties itse lyönyt itseään ?  Vai kenties lyönyt isteään ovella päähän? Kerro Taukki, kerro?


Inhoon Tauskia! Ei mulla muuta! Koska en kannata väkivaltaa niin en aio koskaan vetää Tauskia turpaan jos sen nään, mutta sen lupaan että voin vahingossa sylkäistä sen naamalle jos se tulee lähietäisyydelle ;) !!!

Tässä vielä kuva jonka löysin googlen kuvahaun kautta. Kaks tolloa tekee jotain, josta ei kyllä ota mitään selvää :) :) imeekö ne tuota tikkukaramellia vai leikkiikö ne lintuemoa&poikasta , jossa lintuemo syöttää poikastaan ? Kysyn vaan? ;)


Have a Happy Vappu Day :)

Kommentit

Suositut tekstit