Nyt jauhetaan paskaa ;) !!!

Oon tässä pitänyt hiljaiseloa pari päivää ja ollut vaan. Eilen illalla värjäilin hiuksia ja nettailin seiskan sivuilla sillä aikaa kun väriaine vaikutti päässä. Siis jos jotenkin vois tiivistää ne seiskan sivut nyt yhteen lauseeseen niin se on kyllä "voi vittu mitä paskaa!". En oo pitkiin aikoihin (siis ainakaan yli puoleen vuoteen) lukenut seiskalehtee ja nyt kun oikeen kahlailin seiskan nettisivuja niin en oo kyllä jäänyt mistään paitsi vaikken kyseistä lehtee oo lukenutkaan.

Nyt alkaa se paskanjauhmamisosio. Joten jos just nyt ei kiinnosta paskanjauhanta niin kannattaa jättää tää teksti väliin ;) !

Ihan ensimmäiseksi: Teppo Säkkinen ! Hyi helvetti mikä mikä ällötys ja idiootti. Jos joku nyt ei tienny (niinku en minäkään ois tienny "herrasta" mitään ellen ois käyny siellä halvatun seiskan sivuilla) kuka tuo Teppo on niin selvennän sen verran et se on Hunksien tanssija ja ilmeisesti vuoden 2012 Mr. Finland . Hyi yöööök !!! Teppo on seurustellut Suvi Pitkäsen kanssa (Suvi taas on entinen BabeDJ:n toinen jäsen mutta nykyisin kai tekee keikkaa yksin...esiintynyt myös Viron Playboyssa) ja heille on syntynyt vauva muistaakseni nyt tammikuussa. Teppo on pettänyt Suvia raskauden aikana ja ainakin seiskan mukaan myös nyt ihan vasta, jonkun stripparin kanssa ollut läheisissä väleissä. Vittu mikä imbesilli. En tiiä onnistuinko saamaan tuon seiskan videon missä tuo imbesilli lässyttää jotain paskaa. Toivon, että Suvi jatkaa elämää ilman tuollaista selittelijää. Siinä vaiheessa kun lapsi syntyy niin silloin pitäis aivoissa jotain tapahtua ja laittaa asiat tärkeysjärjestykseen !!! Mua oikeen etoo, että tuo Teppo selittää siinä videolla, että "tuli riitaa ja lähdin sit juhlimaan kavereiden kanssa ja hups juhlinkin sitten kolme päivää..." Vittu, OLE MIES ja selvitä se riita eläkä lähde ryyppäämään ja huoraamaan koska se vain pahentaa sitä tilannetta. Mutta idiootti mikä idiootti. Tässä kuva tästä Teposta. Eiks oo ihan lieron näkönenki ? Kiertäkää naiset kaukaa tuollainen ällötys !




Tässä taas linkki Tepon koottuihin selityksiin (toivottavasti se toimii):

IDIOOTIN KOOTUT SELITYKSET !!!

Tässä kuva Suvista. Suvi on kaunis nainen ja vaikka Suvi eläiskin tällä hetkellä sellasta "seiskajulkkis" elämää niin tiedän, että äidiksi tulo muuttaa naista. Suville kaikki sympatiat multa ainakin :) !



Että tämmöstä nyt näin lauantain kunniaksi :) Menee vaan välillä hermot tollasten idioottien kanssa. Ja oli pakko purkaa johonkin :) ! Tulossa on lisääkin shittiä kunhan tässä ehdin kirjotella. Mun hyvä ystävä tulee tänään GOA:lta ja ollaan lähdössä syömään ja juomaan muutama viinilasillinen :) ! 

Mukavaa lauantaita :) !!!

Kommentit

Suositut tekstit