The Bling Ring...

Käytiin tyttöjen kaa kattomassa Sofia Coppolan leffa "The bling ring" ja pakko kyl sanoo, että odotin leffalta enemmän. Oon tykänny Sofian tyylistä, mutta tuo leffa vaan jotenkin jätti mut jotenkin...noh, kylmäksi. Ehkä mää tykkään sit enemmän tarinoista, jotka vie pintaa syvemmälle. Leffassahan ei tosiaan mietitty valmiiksi sitä, että mikä ne teinit ajoi siihen ryöstelyhommaan. Sun pitää miettiä se itse. Ehkä se oli vaan sitä kuuluisaa "joukossa tyhmyys tiivistyy" jutskaa. Tai sitten ne teinit on vaan yksinkertaisesti sitä joukkoa joka ihailee glamouria, bling blinggiä, rahaa ja rakastaa julkkiksia. Mää veikkaan tuota jälkimmäistä yhdistettynä tuohon, että jengissä sit törttöillään vaikkei välttämättä haluaiskaan osallistua noihin hommiin. 

Mua alko kiinnostaan nuo ryöstöt enemmänkin, koska muistan kun nuo ei ollu vielä jääny kiinni tuosta hommastaan niin lueskelin tuolta yheltä jenkkiläiseltä juorusivustolta noista ryöstöistä. Muistan ihan selvästi jutun Lindsayn taloon menosta sekä Paris Hiltonin taloryöstöjutun. Muistan kun Lindsay itkeskeli lehtien palstoilla ettei uskalla olla omassa kodissaan kun pelkää sitä, että joku sinne tulee. Pelko on tietysti aiheellinen, kun koskaanhan ei tiedä mitä hulluja tuolla liikkuu. 

Tutkiskelin netistä tietoa tuosta jengistä ja niistähän olikin kirjoitettu monta palstamillimetriä. Niistä on tehty juttuja "mitä heille kuuluu nyt" jne. Lueskelin aikani noita juttuja ja sainkin tehtyä sellaisen pienen referaatin jutuista. Toivottavasti oon ymmärtänyt jutut oikein, koska ne kaikki tietysti on enkunkielisiä. Tai siis...ei munsta ihan olis esim. saksankielisiä juttuja lukemaankaan/suomentamaan koska en oo koskaan lukenu saksaa eli siis en osaa sitä ..heh heh  :) !

Vanity Fair teki jutun Bling ringiläisistä ja sen voi lukea tuon linkin kautta. Tuo juttuhan sai aikaan sen, että Sofia Coppola kirjoitti sen pohjalta elokuvakäsikirjoituksen. 

Tuossa kuvassa on nuo oikeet Bling Ringiläiset. Elokuvassahan pääosissa on 4 tyttöö ja 1 poika. Mää ainakin aluksi ihmettelin et ketä nää kaks muuta jätkää näissä kuvissa on kun tuo vasemmalla alhaalla oleva jätkä on se Nick Purgo !? Ja hei, nää tyypit on ns. teinejä (eli noin 18vee kaikki)...mitä hedvekkiä niille on tapahtunut ? Määkin näytän nuoremmalta vaikka oon noita yli 10 vuotta vanhempi :) !


Nää ns. teinit sai vankilatuomioita noista rötöksistään, mutta kukaan ei istunut sitä aikaa mikä minkä tuomion ne sai. Osa pääsi piankin pois vankilasta, mutta pari näistä istui jopa vuoden. En aina ymmärrä noita Jenkkien tuomiojutskia. Jotkut istuu päivän ja jotkut sitten koko elämän. Mutta yhdestä noista on tullut äiti, ensin tietysti hänen piti sekoilla huumeiden kanssa kunnes selviytyi. Yks on  sekopää (jolla nousi julkisuus hattuun) ja latailee sellasia sekoiluvideoita youtubeen. Yks on fitnesstyyppi ja on "löytänyt rauhan sielulleen". Yks lähti Texasiin (kamalasta Californiasta) töihin. Osa opiskelee ja on ihan "normaali".

Mulla on sellanen olo, että katson kyllä leffan vielä uudelleen ja varmaankin mietin sitä sitten taas eri kantilta, koska oon "tutkinut" näitten teinien elämää. 

Aina sitä vaan miettii, että mikä saa ihmisen haluamaan bling blingiä niin paljon, että pitää tehä tollasta typerää ?

Miks ihmiset ei oo tyytyväisiä elämään mitä ympärillä on ? Miks aina pitää saada enemmän ja enemmän ?

Näihin kysymyksiin...hyvää torstaita...ja toivoa :) !!!





Kommentit

Suositut tekstit