ARVONTA :) !!! NATURAL EYE KIT :) !!!

Kerron myöhemmin kuulumisia ja muutama juttukin odottaa julkaisua. Mulla on ollut vähän paska fiilis tässä niin ei oo kauheesti huvittanut kirjotella mitään.

Mutta ajattelin sitten järjestää a-r-v-o-n-n-a-n numero två  niin ihmisille tulis parempi mieli :) . Kyseessä on Nelly.comin natural eye kit . Tilasin tuon eye kitin itselleni ja tiedän etten tule käyttämään sitä. Tuote on ihana ja siinä ihanat värit, mutta jossain tilaushurmiossa en muistanut, että mulla on meikkipussit täynnä meikkejä. Käytän Grimasin tuotteita ja ne kestää mulla varmaan seuraavat 50 vuotta, joten uusille meikeille ei oo tarvetta :)...ajattelin ensin, että myyn sen kirppiksellä pois, mutta päätinkin jakaa sen jollekin teistä lukijoista :) !

Kysymys kuuluu: Mikä meikkituote on sulle on tärkein ? Onko se ripsari ? Poskipuna ? Valokynä ? Kerro ja osallistut arvontaan :) !!!

Viimeksi kun järjestin arvonnan niin joillakin oli ollut ongelma kommentin jättämisessä. Jos nyt käy niin , ettet saa jätettyä kommenttia niin ota yhteyttä mun meiliin sarppalove@gmail.com niin yritän fiksata ongelman. (Sen kyllä pitäisi olla kunnossa nyt...)

Osallistumisaikaa on PERJANTAI 7.6.2013 KLO 00:00 asti :) !!!

Terguin, Sarppa Love








Kommentit

  1. kulmakynä on tärkein!!
    suvi.lahdemaki@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Valokynä pelastaa väsynyt mutsi-lookin :-)

    -Pilvi, ppaija@hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Valokynä taitaa olla se tärkein mistä en luopuisi.
    idisca@gmail.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit