Ihan pölijä juttu mut pakko kertoo ;)

Johanna "Tuksu" Tukiainen. Siinä on nimi joka herättää tunteita. Yleensä valitettavasti negatiivisia. En tee vieläkään postausta Tuksusta ja kerro kaikkee sitä mitä oon nähnyt, kuullut ja kokenut siellä kulisseissa tämän neidin kanssa. Sen voin sanoa, että Tuksu on kyllä omahyväinen, ilkeä, alkoholisoitunut ja elää jossain avaruudessa verrattuna muihin ihmisiin (tai siis siellä glamourmaailmassa mikä on kyllä jossain ihan helvetin kaukana tästä normaalimaailmasta). Nyt on sitten käynyt niin, että Tuksusta on tehty paljastuskirja. 

Meidän bändi on myös antanut haastattelun tähän kyseiseen kirjaan. Ollaan kerrottu mitä ollaan nähty silloin kun keikkailtiin Tuksun kans. Ja jos sen verran voin sanoa et kaikki mitä meidän bändi on siihen kirjaan sanonut niin ne on kyllä täysin totta. Eli kun tämä kirja ilmestyy niin sitten voin kirjoittaa isomman postauksen asiasta. Mulla tekis mieli paljastaa vaikka mitä, mutta odotetaan nyt sitten sinne kesäkuuhun :). 

En kuitenkaan usko, että ihminen on läpeensä paha. Mun mielestä ihmiselle pitää antaa silloin mahdollisuus kun se sitä tarvitsee ja pyytää. Anteeksianto on tosi iso asia. Näillä sanoilla tarkoitan nyt Tuksua. Että jos tuo ihmisraunio pyytäisi apua niin kyllä ainakin minä sitä antaisin.

Mutta ei mennä nyt syvälliselle asteelle. :)

En laita tähän linkkiä mistä tuon kirjan voi tilata ennakkoon mutta onneksi ihmiset on nykyään niin osaavia, että jos joku sen haluaa tilata niin löytää kyllä sivun mistä niin voi tehdä.

  

Kommentit

Suositut tekstit