Met Gala 2013

Costume Intitute järjesti Met Gala 2013 tänä vuonna jonka teemana oli PUNK:Chaos to Couture. Julkkiksia kehottettiin pukeutumaan teeman mukaisesti yhdistämällä huippumuodin ja punk-alakulttuurin. Kerrankin julkkikset sai vähän räväyttää halutessaan. Jotkut sitä tekikin, mutta jotkut luotti  maanläheisempään ja turvallisempaan muotiluomukseen.

Punkin vaikutus muotiin on näkynyt jo 1970 luvulta lähtien, mutta se tulee aina säännöllisin väliajoin sitten enemmän pinnalle. Ens syksynä tullaan kuulemma näkemään niittejä, nahkaa jne. enemmän vaatteissa mut onhan se ollut jotenkin tiedossa kun katselee tuolla kaupoissa nuita ryysyjä  :)

Keräsin tähän muutaman esimerkin tuolta gaalan punaisella matolla nähdyistä punkvirityksistä:


Nicole Richien tyyli jakoi mielipiteitä tuolla gaalassa. Minähän oon tunnetusti Nicole fani joten en voi muuta kun nostaa peukkua Nicolelle. Ei vaan ihan oikeestikkin munsta oli hienoo et Nicole oli erilainen kuin yleensä. Nicolehan nähdään normaalisti sellaisissa bohotyylisissä vaatteissa. Mun mielestä tuo tyyli oli vaan onnistunut. Tuo kynsikuva tuossa alempana on kuva Nicolen kynsistä :).





 Miley Cyrus taas näyttää mun mielestä linnunpelättimeltä :) mut ehkä se oli tarkoitus ?


Annen puvun voisin minäkin vetästä päälle.Tosi onnistunut look.


Beyoncen puvussa oli "sitä jotain". Ei ehkä mitenkään yllättävä, mutta hienoja yksityiskohtia tuossa mekossa.


Teletappi (=Kim Kardashian....munsta se on ihan teletapin näköinen...don't ask why ;)?) oli sitten vetässy mummon verhokankaasta tehdyn mekon päälleen. En tykkää.



Kristen osaa tehdä kaiken aina coolisti et kateeksi käy :). Itsehän näyttäisin ihan idiootilta tollanen puku päällä, mutta Kristen ainoastaan hyvältä. Eiks niin?


Madonna. She just knows how to do it. (Itsehän näyttäisin aivan satamahuoralta jos laittasin jotain tuollaista päälle...mutta Madonna on ihan omaa luokkaansa.....niin, ja pliis...saisko tuollaisen vartalon kiitos?!?)


Mohikaani SarahJessica :)


Mikäs prinsessa se on tänne gaalaan saapunut?


Katien Calvin Kleinin puku on aivan ihana, mutta punkkiteemaan tuo on kyllä ihan pliisu ?


Tuo punainen nahkapuku on jotain ihan jäätävän siistiä ! Mistä niitä saa ostaa?


Emman puku on just mun näköinen. Mut mun pitäis ekaks vähä laihuttaa nuita mahaläskejä pois että voisin laittaa tuollaisen päälle :).


Tämmöstä Mat Galassa tänä vuonna. Löytykö sulle lempparia ?



Kommentit

Suositut tekstit